menu

Naturalis Better Home Spa Vlasový kondicionér
search
  • Naturalis Better Home Spa Vlasový kondicionér

Naturalis Better HOME SPA Vlasový kondicionér

Vynikající kondicionér plný aloe vera pro hydrataci, výživu a ochranu vlasů před poškozením sluncem a počasím. S extraktem z moringy a granátového jablka, velmi jemný a hypoalergenní.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

495 Kč
S DPH
Varianta: 200 ml
  • 195 Kč
  • 495 Kč

Kondicionér z nové řady Naturalis Home Spa přináší ještě lepší, inovované složení. Jeho základ tvoří za studena lisovaný extrakt z listů aloe vera v bio kvalitě. Ten je doplněn o další vynikající složky jako nerafinované bio bambucké máslo, extrakty z moringy, rozmarýnu, levandule, olej ze semínek granátového jablka a olej z pšeničných klíčků. Tato luxusní směs má výborné hydratační a vyživující schopnosti, pyšní se také vysokým obsahem vitamínu E.

Vlasy intenzivně hydratuje, dodává jim sílu a zdraví a obnovuje jejich pružnost. Vlasům se navrátí bohatý, přirozený objem a lesk, jejich rozčesávání bude snadnější. Díky vitamínu E budou také lépe chráněny proti negativním vnějším vlivům jako jsou sluneční záření a znečištěné ovzduší.

Složení kondicionéru je velmi jemné a šetrné, je hypoalergenní a vhodný pro všechny typy vlasů. Neobsahuje syntetickou parfemaci, parabeny, silikony, SLS a ALS.

Použití

  • Aplikujte v dostatečném množství na vlasy, nechte působit po dobu několika minut, poté opláchněte.

Složení INCI

Aqua (voda), Aloe Barbadensis leaf extract (výtažek z listů Aloe Vera)*, Olea Europaea Fruit Extract (olivový olej)*, Cetearyl Alcohol, Glycerin (glycerin), Butyrospermum Parkii Butter (bambucké máslo)*, Cetearyl Glucoside, Octyldodecanol, Moringa Pterygosperma Seed Extract (výtažek ze semínek moringy olejodárné), Lavandula Angustifolia Leaf Extract (výtažek z květů levandule lékařské)*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract (výtažek z listů rozmarýnu)*, Punica Granatum Seed Oil (výtažek ze semínek granátového jablka)*, Crithmum Maritimum Extract, Caprylic/capric Triglyceride (kaprylové/kaprinové triglyceridy), Benzyl Alcohol (benzyl alcohol), Salicylic Acid (kyselina salicylová), Sorbic Acid (kyselina sorbová), Parfum, Algin, Maltodextrin (sladový cukr), Sodium Dehydroacetate, Citric Acid (kyselina citronová), Limonene, Linalool

* složka pochází z certifikované bio zemědělské produkce

Naturalis Better
NTR013
8032573335533
close

Oblíbené produkty