menu

Naturalis Better Bio aloe vera rescue gel roll-on
search
  • Naturalis Better Bio aloe vera rescue gel roll-on

Naturalis Better Bio aloe vera rescue gel roll-on

Přírodní chladivý gel pro ošetření namožených a unavených končetin a zklidnění pokožky. S praktickým roll-on aplikátorem a nemastným složením představuje výbornou pomůcku na cesty.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

350 Kč
S DPH
Varianta: 50 ml
  • 350 Kč

Multifunkční gel na bázi aloe vera najde mnoho různých využití jako součást vybavení na výlety a sportovní akce. Obsahuje bohatou škálu účinných bylinných výtažků, najdete v něm arniku, harpagofyt (známý spíše jako ďáblův dráp či čertův spár), kafr, rozmarýn, šalvěj, mentol a heřmánek. Společně tvoří malou lékárničku koncentrovanou v jednom praktickém balení. Působí protizánětlivě, zklidňují pokožku, unaveným svalům poskytují úlevu a zbavují je známek únavy. Gel je proto výbornou pomůckou pro posílení namoženého těla stejně jako na ošetření hmyzích kousnutí či různých otlačenin.

Veškeré rostlinné extrakty jsou v bio kvalitě, gel díky přírodním složkám krásně voní. K pozitivům patří také to, že nemastí a rychle a snadno se vstřebává.

Použití

  • Kdykoliv dle potřeby.

Složení INCI

Aqua (voda), Aloe Barbadensis leaf extract (výtažek z listů aloe vera)*, Rosmarinus Officinalis leaf extract (výtažek z rozmarýnu)*, Olea Europaea fruit extract (olivový olej)*, Algin, Triticum Vulgare germ oil (olej z pšeničných klíčků)*, Chamomilla Recutita extract (výtažek z květů heřmánku), Salvia Officinalis extract (výtažek ze šalvěje lékařské)*, Menthol, Cinnamomum Camphora bark oil (olej z kůry kafrovníku lékařského), Harpagophytum Procumbens extract (výtažek z čertova drápu), Arnica Montana extract and maltodextrin (výtažek z arniky a sladový cukr), Sodium Dehydroacetate (dehydroacetát sodný), Sodium Benzoate (benzoát sodný), Linalool, Limonene, Geraniol

* složka pochází z certifikované bio zemědělské produkce

Naturalis Better
NTR015
8032573334468
close

Oblíbené produkty