menu

Naturalis Better Bio krém na opalování na tělo SPF 30
search
  • Naturalis Better Bio krém na opalování na tělo SPF 30

Naturalis Better Bio krém na opalování na tělo SPF 30

Opalovací krém s minerálním ochranným filtrem a vysokým podílem aloe vera pro hydrataci pokožky. Chrání proti UVA i UVB záření, je voděodolný a nevytváří bílý film.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

695 Kč
S DPH
Varianta: 125 ml
  • 695 Kč

Splňuje aktuální ochranný standard, tj. chrání pokožku proti oběma složkám slunečního záření. To zajišťuje minerální filtr v podobě oxidu titaničitého, v současné době nejlepší dostupný prostředek. Oxid však není použit ve formě nanočástic, které pro své malé rozměry jsou schopny pronikat hluboko skrze pokožku a do organizmu, což může představovat potenciální nebezpečí. Krém tedy přináší nejlepší možnou úroveň ochrany a bezpečí.

Aloe vera a rostlinné extrakty jako olej z pšeničných klíčků se současně starají o dostatečnou hydrataci pokožky, pro kterou představuje slunění značnou zátěž. Zabraňují jejímu vysychání a tím předčasnému stárnutí.

Krém se díky rozprašovači snadno a efektivně nanáší, není mastný a netvoří na kůži bílý povlak. Je dobře voděodolný. Pozor, to ale neznamená, že jedna aplikace vydrží pokožku chránit po celý den plný dovádění ve vodě! Je vhodný i pro velmi citlivou pokožku. Jeho složení je vytvořeno tak, aby byl přírodně odbouratelný, nezatěžuje proto ani životní prostředí a neznečišťuje vodu.

Použití

  • Aplikujte v dostatečném množství a rovnoměrném množství na suchou pokožku před začátkem opalování nebo pobytu na slunci.
  • Pro účinnou ochranu aplikaci v pravidelných intervalech opakujte, nejdéle po cca 2h.
  • Aplikaci opakujte zejména po každém koupání, utírání ručníkem nebo při silném pocení.

Složení INCI

Aqua (voda), Aloe Barbadensis leaf extract (výtažek z listů Aloe Vera)*, Olea Europaea Fruit Extract (olivový olej)*, Titanium Dioxide (Oxid titaničitý), Triticum Vulgare germ oil (olej z pšeničných klíčků)*, Caprylic/capric Triglyceride, Coco-caprylate, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandlový olej)*, Lavandula Angustifolia Flower Extract (výtažek z květů levandule lékařské)*, Myristyl Myristate, Silica (oxid křemičitý), Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojobový olej)*, Glycerin, Jojoba Esters (jojobové estery), Polyhydroxystearic Acid, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum (xantamová guma přírodního původu), Sodium Stearoyl Glutamate, Salicyl Acid (kyselina salicylová), Parfum, Sorbic Acid, Sodium Dehydroacetate, Citric Acid (kyselina citronová)

* složka pochází z certifikované bio zemědělské produkce

Naturalis Better
NTR016
8032573335519
close

Oblíbené produkty