menu

Naturalis Better Bio krém na opalování na obličej SPF 30
search
  • Naturalis Better Bio krém na opalování na obličej SPF 30

Naturalis Better Bio krém na opalování na obličej SPF 30

Opalovací krém s minerálním ochranným filtrem, vysokým podílem aloe vera a svěží vůní. Chrání proti UVA i UVB záření, má lehkou texturu vhodnou pod make-up.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

595 Kč
S DPH
Varianta: 50 ml
  • 595 Kč

Splňuje aktuální ochranný standard, tj. chrání pokožku proti oběma složkám slunečního záření. To zajišťuje minerální filtr v podobě oxidu titaničitého, v současné době nejlepší dostupný prostředek. Oxid však není použit ve formě nanočástic, které pro své malé rozměry jsou schopny pronikat hluboko skrze pokožku a do organizmu, což může představovat potenciální nebezpečí. Krém tedy přináší nejlepší možnou úroveň ochrany a bezpečí.

Aloe vera, olivový a mandlový olej, bambucké máslo a další ingredience se výborně postarají o intenzivní hydrataci pokožky, její výživu a zvláčnění. Tím pomáhají eliminovat zátěž, kterou pro ni představuje slunění. Zabraňují jejímu vysychání a předčasnému stárnutí.

Krém se díky rozprašovači snadno a efektivně nanáší, rychle se vstřebává. Není tak problém hned po aplikaci použít make-up. Je vhodný i pro velmi citlivou pokožku. Jeho složení je vytvořeno tak, aby byl přírodně odbouratelný, nezatěžuje proto ani životní prostředí a neznečišťuje vodu.

Použití

  • Aplikujte v dostatečném množství a rovnoměrném množství na suchou pokožku před začátkem opalování nebo pobytu na slunci.
  • Pro účinnou ochranu aplikaci v pravidelných intervalech opakujte, nejdéle po cca 2h.
  • Aplikaci opakujte zejména po každém koupání, utírání ručníkem nebo při silném pocení.

Složení INCI

Aqua (voda), Aloe Barbadensis leaf extract (výtažek z listů aloe vera)*, Caprylic/capric Triglyceride (kaprylové/kaprinové triglyceridy), Titanium Dioxide (oxid titaničitý), Olea Europaea Fruit Extract (výtažek z plodů olivovníku evropského)*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandlový olej)*, Lavandula Angustifolia Flower Extract (výtažek z květů levandule)*, Butyrospermum Parkii Butter (bambucké máslo)*, Glycerin, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Silica (oxid křemičitý), Cetearyl Alcohol, Coco-caprylate (kokosové kapryláty), Punica Grannatum Seed Oil (olej ze semínek granátovníku obecného), Crithmum Maritimum Extract (výtažek z mořského fenyklu), Jojoba Esters, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum (xantamová guma přírodního původu), Polyhydroxystearic Acid, Dicaprylyl Ether, Tocopherol (vitamin E), Lauroyl Lysine, Sodium Stearoyl Glutamate, Algin, Parfum, Citric Acid (kyselina citronová), Mica (slída), Sodium Dehydroacetate, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Sorbic Acid

* složka pochází z certifikované bio zemědělské produkce

Naturalis Better
NTR017
8032573335526
close

Oblíbené produkty