menu

Bio zubní pasta a ústní voda
search
  • Bio zubní pasta a ústní voda

Naturalis Better Bio zubní pasta a ústní voda

Inovativní a bezpečná péče o zuby a ústní dutinu na bázi aloe vera s přídavkem zázvoru a dalších účinných přírodních látek kombinuje vlastnosti zubní pasty a ústní vody.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

349 Kč
S DPH
Varianta: 100 ml
  • 349 Kč

Unikátní spojení zubní pasty a ústní vody poskytuje komplexní péči a ochranu ústní dutiny a aktivně opravuje drobné vady zubní skloviny. Nejdůležitější aktivní složkou je hydroxyapatite – přírodní minerál, který je přirozenou součástí naší zubní skloviny, ale postupem času jej postupně ztrácíme. Hydroxyapatite má schopnost znovu se přichytit na zuby a vyplnit tak drobné praskliny a další vady zubní skloviny. Výsledkem obnovení mineralizace při každém použití je vylepšení barvy a lesku našich zubů. Pasta vyniká také vysokým obsahem čerstvé aloe vera, která je známá pro své silné antibakteriální a protizánětlivé účinky. Ve složení nechybí ani olej z kořene zázvoru, výtažek z listů máty rolní a výtažek z květů levandule, které zuby nejen kvalitně vyčistí, ale zanechají v ústech dlouhotrvající svěží pocit.

Použití

Pro maximální účinnost kartáček nejprve namočte pod proudem tekoucí vody a teprve pak na něj naneste cca 2 cm zubní pasty a jemnými krouživými pohyby čistěte.

Složení INCI

Aloe Brabensis leaf extract (výtažek z čerstvé aloe vera)* Glycerin (glycerin), Sorbitol (sorbitol – alkoholový cukr extrahovaný z ovoce), Hydroxyapatite, Xanthan gum (xantamová guma přírodního původu), Zingiber Officinalis root oil (olej z kořene zázvoru), Mentha Arvensis leaf extract (výtažek z listů máty rolní), Lavandula Angustifolia flower extract (výtažek z květů levandule lékařské)*, Citrus limon peel extract (výtažek z citronové kůry)*, Coco-glucoside (cukerný tenzid s jemným působením), Erythritol (erythritol – alkoholový cukr), Rebaudioside A (extrakt ze stévie) Olea europaea fruit extract (výtažek z plodů olivovníku evropského)*, Acacia senegal gum (výtažek z akácie), Benzyl alcohol (organický alkohol), Salicylic acid (kyselina salicylová), Sorbic acid (chemická látka bez negativních účinků na zdraví), Sodium benzoate (benzoát sodný – derivát přírodních látek), Sodium dehydroacetate (chemická látka bez negativních účinků na zdraví), Algin (derivát přírodních látek), Citric acid (kyselina citronová), Limonene**, Linalool** * ingredience z ekologického zemědělství ** přírodní součást esenciálních olejů

Naturalis Better
NTR004
8032573334499
close

Oblíbené produkty