menu

Naturalis Better Bio deodorant roll-on 24h
search
  • Naturalis Better Bio deodorant roll-on 24h

Naturalis Better Bio deodorant roll-on 24h

Unisex deodorant bez hliníku s velmi dlouhou výdrží, pořádnou porcí bio aloe vera a vůní, kterou budete milovat. Vůně je první, čeho si na deodorantu Naturalis povšimnete. Je nasládlá a velmi příjemná, současně však přírodně přirozená, proto bude vyhovovat ženám i mužům. Aktivními složkami jsou aloe vera, levandule, rozmarýn, heřmánek a myrta. Tento komplex spojuje silné antibakteriální a dezinfekční účinky se zklidňujícími vlastnostmi. 

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

250 Kč
S DPH
Varianta: 50 ml
  • 250 Kč

Výsledkem je kontrolovaný proces pocení respektující fyziologii pokožky. Bakterie způsobující zápach jsou odbourávány, pokožka se dostává do rovnováhy a je svěží. Deodorant zůstává účinný skutečně po celý den, problém mu nedělá ani sport a jiná zvýšená fyzická zátěž. Samozřejmě neobsahuje soli hliníku a alkohol.

Tip: Nejedná se o antiperspirant, nezabraňuje pocení, které je ale pro tělo přirozené a zdravé. 

Složení INCI

Aqua (voda), aloe barbadensis leaf extract* (výtažek z listů aloe vera)*, olea europaea fruit extract*  (olivový olej), glycerin - účinná pozitivní složka a rozpouštědlo , triethyl cirate (tryetil citrát) - desodorant, antioxidant, cetearyl alcohol  (cetearyl alkohol) - rostlinného původu, prostř. péče o pokožku, glycerly stearate citrate (glyceeryl sterát citrát) - dobře promašťuje, rosmarinus officinalis leaf extract* (výtažek z rozmarýnu)*, zinc ricinoleate (ricinoleát zinečnatý) - zinkové mýdlo, lavandula angustifolia flower extract* (výtažek z květů levandule lékařské)*, citrus limon peel extract* (výtažek z citronové kůry)*, polyglyceryl-3 caprate , oryza sativa starch (rýže setá) , chamomilla recutita flowe extract a maltodextrin (výtažek z květů heřmánku a sladový cukr)*, calendula officinalis flower extrac a maltrodextrin (výtažek z květů měsíčku lékařského a sladový cukr) *, myrtus communis leaf extract* (výtažek z listů myrty)*, xantan gum (xantanová klovatina) , sodium benzoate , sodium dehydroacetate, algin (alginát)

* složka pochází z certifikované bio zemědělské produkce

Naturalis Better
NTR003
8032573334222
close

Oblíbené produkty