menu

Naturalis Better Bio pečující vlasový a tělový šampon pro děti
search
  • Naturalis Better Bio pečující vlasový a tělový šampon pro děti

Naturalis Better Bio pečující vlasový a tělový šampon pro děti

Univerzální dětský šampon s aloe vera a hypoalergenním složením vhodný pro citlivou pokožku našich nejmenších. Nedráždí oči a krásně voní, i když je bez syntetické parfemace.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

395 Kč
S DPH
Varianta: 200 ml
  • 395 Kč

Základem šamponu je za studena lisovaný extrakt z čerstvých listů aloe vera pěstovaných přímo na vlastní eko farmě výrobce. Šampon má nejčistší možné složení, aby byla chráněna dětská pokožka i vlásky. Neobsahuje parabeny, SLS, minerální oleje, silikony, pěnidla ani syntetickou parfemaci. 

Vedle aloe vera v něm najdete olivový olej, olej z pšeničných klíčků, měsíček, heřmánek a rozmarýn. Šampon se proto postará nejen o očistu ale také o vyživení, zvláčnění a zklidnění pokožky. Díky svému jemnému složení neštípe v očích a dětem i maminkám zpříjemní koupel svěží přírodní vůní.

Použití

  • Kdykoliv podle potřeby.

Složení INCI

Aqua, sodium cocoamphoacatate and lauryl glucoside and sodium cocoyl glutamate and sodium lauryl glucose carboxylate – tenzidy, aloe barbadensis leaf extract* (výtažek z listů aloe vera)*, triticum vulgare germ oil*  (olej z pšeničných klíčků)*, coco-glucoside, glyceryl oleate, olea europaea fruit extract*   (výtažek z olivového oleje)*, sodium hyaluronate  (sůl kyseliny hyaluronové), rosmarinus oficinalis leaf extract*  (výtažek z rozmarýnu lékařského)*, calendula officinalis extract and maltodextrin (měsíček lékařský a sladový cukr), chamomilla recutita extract and maltodextrin (heřmánek pravý a sladový cukr), lactic acid  (kyselina mléčná), sodium benzoate (benzoát sodný), sodium dehydroacatate (dehydroceát sodný), parfum (parfém) - rostlinného původu, pterygosperma seed extract and maltodextrin  (výtažek ze semen moringy olejnaté a sladový cukr) , algin, citric acid  (kyselina citronová)

* složka pochází z certifikované bio zemědělské produkce

Naturalis Better
NTR001
8032573334406
close

Oblíbené produkty