menu

Naturalis Better Bio Super Cream s kyselinou hyaluronovou
search
  • Naturalis Better Bio Super Cream s kyselinou hyaluronovou

Naturalis Better Bio Super Cream s kyselinou hyaluronovou

Mimořádně účinný omlazující krém s aloe vera a kyselinou hyaluronovou, který zvyšuje elasticitu pleti, vyhlazuje vrásky a odstraňuje známky jejího stárnutí.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

895 Kč
S DPH
Varianta: 50 ml
  • 895 Kč

Anti-age krém, který je super jak svým složením tak působením. Vedle bio ale vera a přírodní kyseliny hyaluronové obsahuje např. také bambucké máslo, olej z opuncie, jojobový olej a unikátní olej z jadérek vinné révy. Tento aktivní komplex napravuje škody, které na pleti napáchá UV záření, chlad a agresivní prostředí se znečištěným vzduchem. Krém v pleti nastartovává přirozené regenerační mechanismy a zesiluje je. 

Výsledkem je zvýšená hydratace pleti, její zpevnění, zlepšení struktury a návrat pružnosti. Pleť je plnější a zdravější, revitalizovaná, rozjasněná. Vyhlazují se vrásky či se snižuje jejich hloubka, mizí drobné nedokonalosti, pleť je celkově odpočatější a hedvábnější.

První výsledky se dostavují téměř okamžitě, opravdovou změnu kvality pleti si vychutnáte při dlouhodobém používání. Krém je určený pro všechny druhy pleti, díky hypoalergennímu složení se hodí i pro velmi citlivou.

Použití

  • Aplikujte ráno a večer na obličej, krk a dekolt a lehce vmasírujte do pokožky, aby se krém dokonale vstřebal. Důležitá je zejména noční aplikace, kdy je působení díky regeneračním procesům během spánku nejúčinnější.

Složení INCI

Aqua, Aloe Barbadensis leaf extract*, Prunus Amygdalus dulcis oil*, Simmondsia chinensis oil*, Olea Europaea fruit extract*, Butyrospermum Parkii butter*, Sodium Hyaluronate, Punica Granatum seed oil, Vitis Vinifera seed oil, Opuntia ficus indica seed oil, Cetearyl Alcohol, Hydroxystearyl Alcohol, Hydroxystearyl Glucoside, Glycerin, Cocoglycerides, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Caprylate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Sacacia Senegal gum, Xanthan Gum, Algin, Sodium Dehydroacetate, Parfum, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Limonene, Linalool

* složka pochází z certifikované bio zemědělské produkce

Naturalis Better
NTR010
8032573334475
close

Oblíbené produkty