menu

Naturalis Better Home Spa Sprchový gel a pěna do koupele
search
  • Naturalis Better Home Spa Sprchový gel a pěna do koupele

Naturalis Better HOME SPA Sprchový gel a pěna do koupele

Bio sprchový gel s vysokým obsahem aloe vera a bohatou pěnou bez syntetických pěnidel. Je velmi jemný, respektuje pH pokožky, zklidňuje ji a hydratuje. Gel je plný šťávy z čerstvé aloe vera pěstované na vlastní bio farmě výrobce. Dále obsahuje např. extrakty z granátového jablka, rozmarýnu a levandule. Pokožku intenzivně hydratuje a účinně působí na její zklidnění. Celkově je k ní velmi šetrný, neobsahuje dráždivé látky jako SLS, parabeny, umělá pěnidla nebo syntetickou parfemaci, které se běžně vyskytují v konvenční kosmetice. Přesto vytváří bohatou pěnu a nádherně voní, a to díky pouze přírodním složkám. Nenarušuje harmonii pokožky, protože má pH odpovídající jejím přirozeným hodnotám.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

495 Kč
S DPH
Varianta: 250 ml
  • 195 Kč
  • 495 Kč

Použití

  • Kdykoliv podle potřeby a chuti.

Složení INCI

Aqua (voda), Aloe Barbadensis leaf extract (výtažek z listů Aloe Vera)*, Coco-glucoside, Ammonium Lauryl Sulfate, Glycerin, Punica Granatum Seed Oil (výtažek ze semínek granátového jablka), Olea Europaea Fruit Extract (výtažek z plodů olivovníku evropského)*, Glyceryl Oleate, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract (výtažek z listů rozmarýnu)*, Lavandula Angustifolia Flower Extract (výtažek z květů levandule lékařské)*, Crithmum Maritimum Extract (výtažek z mořského fenyklu), Caprylic/capric Triglyceride, Betaine, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid (kyselina salicylová), Sorbic Acid, Sodium Dehydroacetate, Parfum, Xanthan Gum (xantamová guma), Benzoic Acid (kyselina benzoová), Algin, Citric Acid (kyselina citronová), Limonene, Linalool

* složka pochází z certifikované bio zemědělské produkce

Naturalis Better
NTR014
8032573335564
close

Oblíbené produkty