menu

Naturigin Barva na vlasy
search
  • Naturigin Barva na vlasy
  • Naturigin Barva na vlasy

Naturigin Barva na vlasy

Dlouhotrvající barva na vlasy s intenzivním odstínem a pečujícími účinky. Její vynikající receptura se obejde bez amoniaku, parabenů, resorcinolu a SLS. Barva je určena pro všechny typy vlasů, perfektně kryje šediny. Vlasy jemně provoní esenciálními oleji.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

406 Kč
S DPH
Varianta: 10.3 Beige Golden Blonde
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Plně profesionální vlasové barvy Naturigin jsou velice oblíbené pro svoje krásné a intenzivní odstíny, šetrnost k vlasům i přírodě a výborné pečující složení. Vysoce inovativní receptura byla vyvinuta tak, aby byly překvapivě účinné a současně nezatěžovaly vlasy agresivními chemickými složkami. Kromě toho, že v nich nenajdete amoniak a další podobné látky, chlubí se tyto barvy světově nejnižším obsahem PPD - 0,01%. Celkově je jejich složení z 98% přírodního původu.

Pro péči o vlasy jsou obohaceny bio citronovým a mandarinkovým esenciálním olejem a dalšími 10 bio oleji a extrakty. Díky nim dodávají vlasům sílu, zdraví a krásný lesk.

Obsah balení

  • barevný krém 40 ml
  • aktivátor barvy 60 ml
  • fixační kondicionér 15 ml
  • ochranné rukavice

Objem 115ml.

Použití

  • Připravte si barevnou směs tak, že tubu s barevným krémem vyprázdníte do lahvičky s aktivátorem a dobře ji protřepete.
  • Polovinu barevné směsi naneste na odrosty a nechte 20 minut působit. Potom zbývající barvu naneste na zbývající část vlasů a nechte všude působit dalších 10 minut.
  • Alternativně naneste všechnu barevnou směs na vlasy od kořínků ke konečkům, vmasírujte ji do vlasů a nechte působit 30 minut.
  • Lehce zvlhčete vlasy vodou a masírujte tak, aby barva vytvořila pěnu. Touto pěnou promasírujte vlasy a pak ji opláchněte vlažnou vodou.
  • Nakonec aplikujte na vlasy přiložený kondicionér, asi 2 minuty jím opatrně vlasy masírujte, poté ho opláchněte.
  • Produkt není určen pro barvení řas a obočí.
  • Zabraňte kontaktu barvy a aktivátoru s očima. Jestliže k němu dojde, vypláchněte oči okamžitě a důkladně vodou.
  • Barva obsahuje peroxid vodíku a fenylendiamin, může vyvolat alergickou reakci.

Složení INCI

Aktivátor:

Aqua/​Water, Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), PEG-20 Hydrogenated Lanolin, Lanolin Alcohol, Ceteareth-20, Glycerin, Phosphoric Acid, Tetrasodium EDTA, Disodium Pyrophosphate, Tetrasodium Pyrophosphate, Etidronic Acid, Sodium Stannate, Oxyquinoline Sulfate

Fixační kondicionér:

Aqua/​Water, Cocamidopropyl Betaine,Coco-Glucoside, Cocamidopropylamine Oxide, PEG-15 Cocopolyamine, Sodium Coco-Sulfate, Propylene Glycol, Parfum/​Fragrance, PEG-55 Propylene Glycol Oleate, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Limonene, Hexyl Cinnamal, Potassium Sorbate, Triticum Vulgare Bran Extract, Linalool, Ethoxydiglycol, Geraniol, Ci 42090, Ci 19140

Barevný krém:

Aqua/​Water, Sodium Coco-Sulfate, Ethanolamine, Myristyl Alcohol, Cocamide MIPA, Cocamide MEA, Cetearyl Alcohol, Cocamidopropyl Betaine,Oleth-20, Propylene Glycol, Tetrasodium EDTA, Sodium Sulfite, Parfum/​Fragrance, P-Aminophenol, Triticum Vulgare Bran Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, P-Phenylenediamine, Erythorbic Acid, Ethoxydiglycol, Vitis Vinifera Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Tree) Butter Extract, Ascorbic Acid, 4-Amino-2-Hydroxytoluene, Aloe Barbadensis Leaf Extract, 2-Methylresorcinol, Hydrolyzed Soy Protein, 4-Chlororesorcinol, Prunus Persica Kernel Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, 2-Amino-4-Hydroxyethylaminoanisole Sulfate, 2-Amino-6-Chloro-4-Nitrophenol, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Extract*, Citrus Grandis (Grape Fruit) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil*

* složka z kontrolované bio zemědělské produkce

Naturigin
NRG013
5710216001016
close

Oblíbené produkty