menu

  • -20%
Nourish London Argan Omlazující pleťové sérum
search
  • Nourish London Argan Omlazující pleťové sérum

Nourish London ARGAN Omlazující pleťové sérum

Argan Skin rescue serum

Arganové pleťové sérum s obsahem vitaminu C, které intenzivně vyživuje a bojuje proti stárnutí pleti. Díky svému účinnému složení sérum zvyšuje pružnost pleti, hydratuje a chrání. Sérum je klinicky ověřené, obnovuje kolagen a zároveň zklidňuje a regeneruje pleť. Jeho složení je obohacené o habešský a pomerančový olej, které podporují hydrataci pleti a zabraňují jejímu vysoušení. Organický arganový olej zvyšuje elasticitu pleti.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Nourish London v hodnotě nad 599Kč DÁREK ZDARMA - produkt Nourish London dle nabídky.

875 Kč
700 Kč Sleva 20%
S DPH
Varianta: 15 ml
  • 700 Kč
  • 845 Kč

Sérum je vhodné pro všechny typy pleti. Vytváří ochranný film, který zabraňuje poškození pokožky a udržuje ji vyživenou a rozzářenou. 90% organické složení.

Použití

  • Pomocí prstů jemně vmasírujte do pleti krouživými pohyby.

Složení INCI

Argania spinosa (argan) kernel oil*, Crambe abyssinica (Abyssinian kale) seed oil, Dextrin palmitate, Bisabolol, Zingiber officinale (ginger) root extract, Citrus sinensis (orange) peel oil expressed*, Ascorbyl palmitate, Citrus aurantium amara (bitter orange) flower oil*, Citral, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool

* složka z certifikované bio rostlinné produkce

** přírodní součást esenciálních olejů

Nourish London
NOU004
609728287511
close

Oblíbené produkty