menu

  • -20%
Nourish London Pleťové tonikum s antioxidanty
search
  • Nourish London Pleťové tonikum s antioxidanty

Nourish London Pleťové tonikum s antioxidanty

Antioxidant peptide mist

Víceúčelová pleťová mlha s peptidy a zklidňující směsí esenciálních olejů okamžitě hydratuje, rozjasňuje, chrání a zklidňuje pleť.Poskytuje každodenní ochranu pleti díky antioxidační kurkumě, probiotickým minerálům a peptidům proti stárnutí. Tato pleťová mlha posiluje přirozenou obranyschopnost pleti proti škodlivým vlivům životního prostředí, jako je znečištění a oxidační stres. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, která zvyšuje hydrataci, a lékořici, která rozjasňuje pleť a zvyšuje její zářivost.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Nourish London v hodnotě nad 599Kč DÁREK ZDARMA - produkt Nourish London dle nabídky.

720 Kč
576 Kč Sleva 20%
S DPH
Varianta: 100 ml
  • 576 Kč

91% organické složení.

Použití

  • Dvoufázové složení - pro aktivaci důkladně protřepejte, aby se fáze spojily.
  • Lze použít kdykoliv během dne na obličej a vlasy.
  • Pro ochranu: Rozprašte tonikum ráno na obličej pro osvěžení a hydrataci pleti, jako primer před nanesením makeupu a jako ochranu pleti před oxidačním stresem.
  • Pro osvěžení: Během dne aplikujte přes make-up kdykoliv se cítite unaveně nebo je pleť suchá a podrážděná. Lze takto osvěžit i vlasy.
  • Pro hydrataci: Aplikujte na obličej před spaním přes nebo pod váš běžný hydratační krém pro zvýšení regenerace pleti během noci.

Složení INCI

Aqua, Glycerin**, Polyglyceryl-10 caprylate, Glycyrrhiza glabra (liquorice) root extract*, Curcuma longa (turmeric) root extract*, Pisum sativum (pea) peptide, Bisabolol, Citrus aurantium amara (petitgrain) leaf oil*, Pelargonium graveolens (geranium) flower oil*, Lavandula officinalis (lavender) flower oil*, Sodium hyaluronate, Saccharomyces/Zinc ferment, Saccharomyces/Copper ferment, Saccharomyces/Magnesium ferment, Saccharomyces/Iron ferment, Saccharomyces/Silicon ferment, Levulinic acid, Sodium levulinate, Aloe barbadensis leaf juice powder*, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, Coumarin

* složka z certifikované bio rostlinné produkce

** přírodní součást esenciálních olejů

Nourish London
NOU010
793591086927
close

Oblíbené produkty