menu

Nui Cosmetics Přírodní fixační vosk na obočí
search
  • Nui Cosmetics Přírodní fixační vosk na obočí
  • Nui Cosmetics Přírodní fixační vosk na obočí
  • Nui Cosmetics Přírodní fixační vosk na obočí
  • Nui Cosmetics Přírodní fixační vosk na obočí
  • Přírodní fixační vosk na obočí
  • Přírodní fixační vosk na obočí

Nui Cosmetics Přírodní fixační vosk na obočí

NUI Cosmetics Natural Brow Sculpt

Fixační vosk na obočí je 100% přírodní, veganský a gluten free. Vosková textura pomůže vytvarovat obočí a udržet ho stylově upravené po celý den. Je příjemně jemný a nezanechává na kůži lepkavý pocit. Z 80% je připraven certifikovaných BIO složek, jako jsou ricinový olej, a výtažky z oregana, levandule, tymiánu, vodilky kanadské či skořice. 

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

790 Kč
S DPH
Varianta: Pouri
Varianta: 2,5 g
  • 790 Kč

Klíčové ingredience pigmentovaného fixačního vosku jsou ricinový olej, kandelilový vosk, karnaubský vosk, kaolin a výtažky z bylin. Ricinový olej má vliv na růst obočí, řas a vlasů, dokáže zjemňovat, regenerovat, napomáhá hojení, vyhlazuje jemné vrásky a hydratuje.  Karnaubský a kandelilový vosk poskytuje soudržnou konzistenci a používá se jako ko-emulgátor, má vodoodpudivé vlastnosti, vytváří na pokožce jemný ochranný film a zafixuje obočí do vámi požadovaného tvaru. Výtažky z bylin jako jsou vodilka kanadská, oregano, tymián či levandule pokožku chrání a hojí, mají adstringentní a antiseptické vlastnosti.

Použití

  • Pigmentovaný brow sculpt naneste pomocí sešikmeného štětečku tak, aby působil přirozeně a vyplnil případné mezery v obočí.
  • Vrstvěte podle potřeby.
  • Vosková textura zároveň zafixuje vaše obočí do dokonalého tvaru. 

Složení INCI

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax*, Stearic Acid°, Kaolin, Magnesium Stearate, Tocopherol (Vitamin E), Origanum Vulgare (Oregano) Leaf Extract*, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract*, Cinnamomum Zeylancum (Cinnamon) Bark Extract*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract*, Hydrastis Canadensis (Goldenseal) Root Extract*, Cinnamal**, Linalool**, Limonene**, Geraniol**. May Contain: Titanium Dioxide, Iron Oxides (CI 77499, 77491, 77492)

* složka z certifikované bio rostlinné produkce

** přírodní součást esenciálních olejů

Nui Cosmetics
NUI007
close

Oblíbené produkty