menu

Nui Cosmetics Přírodní gelová oční linka
search
  • Nui Cosmetics Přírodní gelová oční linka
  • Nui Cosmetics Přírodní gelová oční linka
  • Nui Cosmetics Přírodní gelová oční linka

Nui Cosmetics Přírodní gelová oční linka Manaia

NUI Cosmetics Natural Cream Gel Eyeliner

Tekuté linky v ultra černé barvě. Krásně zvýrazní oči, jsou odolné a nerozmazávají se. Díky přesnému nanášení a bohaté pigmentaci umožní dosáhnout precizní linky kolem oka. Toto krémové, 100% přírodní složení se pyšní obsahem 70% certifikovaných BIO složek. Tato linka je ideální pro ženy, které rády při líčení experimentují, nebo nemají příliš mnoho zkušeností s tekutými očními linkami. Taktéž je však vhodná i pro ty, kterým nevyhovuje hrot u oční linky ve fixe. Pokud máte rádi svobodu a kreativitu se štětcem, budete je jednoduše milovat.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

850 Kč
S DPH
Varianta: Manaia
Varianta: 3 g
  • 850 Kč

Mezi klíčové složky patří ricinový olej, kokosový olej, kandelilový vosk, olej z hroznů vinné révy a karnaubský vosk. Výtažky z bylin jako jsou vodilka kanadská, oregano, tymián či levandule, pokožku chrání a hojí, mají adstringentní a antiseptické vlastnosti.

  • 100 % přírodní gelové oční linky mají ultra-jemnou texturu pro precizní a snadné nalíčení.
  • Šetrná a 100% přírodní receptura nabízí dlouhodržící složení a odolnost proti vodě, pocení a mastnotě.
  • Neobtiskává se na horní víčko a nerozmazává se.
  • Vhodná pro citlivé oči.

Použití

  • Začněte horním víčkem, sledujte horní linii řas a ve vnějším koutku mírně zvedněte linku a veďte ji nahoru k záhybu víčka.
  • Důležitá je volba vhodného profesionálního štětce, který vám aplikaci zdokonalí a usnadní. Ať už protáhnete linku mírně od řasové linie, nebo si vykouzlíte výstavní cat-eye líčení, v obou případech, bude se vám s krémovou texturou skvěle pracovat.
  • Nenechávejte linky dlouho otevřené, vždy je po aplikaci pečlivě zavřete. Je to prevence proti vysychání produktu.

Složení INCI

Ricinus Communis Seed Oil*°, CI 77499, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*°, Euphoria Cerifera (Candelilla) Wax*°, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil*°, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax*°, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Silica, Stearic Acid, Tocopherol (Vitamin E)°, Origanum Vulgare (Oregano) Leaf Extract*°, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract°, Cinnamomum Zeylanicum (Cinnamon) Bark Extract*°, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*°, Hydrastis Canadensis (Goldenseal) Root Extract°, Cinnamal**, Linalool**, Limonene**, Geraniol**

* složka z certifikované bio rostlinné produkce

** přírodní součást esenciálních olejů

Nui Cosmetics
NUI012
4260551942013
Vaše hodnocení produktu
close

Oblíbené produkty