menu

Omorfia Rozjasňující pleťový olej Bright Star
search
  • Omorfia Rozjasňující pleťový olej Bright Star
  • Omorfia Rozjasňující pleťový olej Bright Star
  • Omorfia Rozjasňující pleťový olej Bright Star
  • Omorfia Rozjasňující pleťový olej Bright Star

Omorfia Rozjasňující pleťový olej Bright Star

Rozjasňující pleťový olej s vynikajícími hydratačními účinky a plný vyživujících složek. Chrání pleť před předčasným stárnutím, sjednocuje její tón a dokáže ji zřetelně rozjasnit.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 170 Kč
S DPH
Varianta: 30 ml
  • 420 Kč
  • 1 170 Kč

Jeho základem je směs prvotřídních přírodních olejů, moringového, šípkového a meruňkového. Ta je ovoněna unikátní kompozicí esenciálních olejů podle tajné receptury Omorfia, produkt má proto také aromaterapeutické účinky. Moringový olej je výborný antioxidant, účinně proto chrání pleť proti stárnutí působením vnějších vlivů. Současně stimuluje produkci kolagenu a tím redukuje vrásky. Spolu se šípkoým a meruňkovým olejem poskytuje pokožce dostatek vitamínů A, E a C a také potřebnou vláhu. Hojí a revitalizuje pleť a reguluje tvorbu séba. Výborně se vstřebává a nevytváří mastný film. Pleť bude jeho působením viditelně zdravější, živější a zářivější.

Olej je vhodný pro všechny druhy pleti, zejména pak pro pleť unavenou a mdlou. Aromateraúeuticky působí na zklidnění a navození dobré nálady a pozitivního vnímání.

Použití

  • Aplikujte denně ráno a večer několik kapek oleje na čistou pleť. Krouživými pohyby pomocí prstů jemně vmasírujte do pokožky.
  • Při každodenním používání vystačí obsah balení cca na 3 měsíce.

Složení INCI

Moringa Oleifera Seed Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Tocopherol, Parfum*, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citral*, Eugenol*, Benzyl Alcohol*, Isoeugenol*, Benzyl Salicylate*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*

* přírodní složka éterických olejů

Omorfia
OMF001
8594194350031
close

Oblíbené produkty