menu

Omorfia Omlazující olej Divine Elixir
search
  • Omorfia Omlazující olej Divine Elixir

Omorfia Omlazující olej Divine Elixir

Lehký pleťový elixír s koenzymem Q10 pro potlačení prvních známek stárnutí a boj s nedokonalostmi pleti. Postará se o jemné vrásky i rozšířené póry a současně pokožku efektivně hydratuje a vyživuje.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 610 Kč
S DPH
Varianta: 30 ml
  • 610 Kč
  • 1 610 Kč

Tento elixír má vskutku téměř zázračné schopnosti, protože se dokáže skvěle postarat o pleť v jednom z nejnáročnějších období. Byl speciálně navržen pro péči tam, kde se už začínají objevovat vrásky a viditelné póry ale zároveň pleť ještě stále trpí na akné a podobné projevy. Pleťový olej Divine Elixir se umí popasovat se všemi těmito nepříjemnostmi, pleť hydratuje a vyživuje, dodává jí kýženou hebkost, zahlazuje jemné vrásky a otevřené póry. Je optimálně vyvážený tak, aby ji ani nevysušoval ale ani nevyvolával nerovnováhu zesilující tvorbu akné. Příznivě ovlivňuje hojení pokožky a stimuluje její regeneraci.

Obsahuje vzácný moringový a arganový olej, super výživný olej jojobový i vynikající olej z hroznových semínek. Složení doplňují výborné esenciální oleje růže, jasmínu a santalu a přírodní rostlinný koenzym Q10. Společně vytvářejí cela jedinečný anti-age komplex se silnými antioxidačními a tedy ochrannými vlastnostmi. Přítomnost éterických olejů mu propůjčuje také aromaterapeutické kvality, napomáhá dušení rovnováze a tím přináší novou radost ze života a chuť do nových věcí.

Olej je určen pro normální, smíšenou, mastnou a lehce problematickou pleť s prvními projevy stárnutí. Rychle se vstřebává a nevytváří nepříjemný mastný povlak.

Použití

  • Aplikujte denně ráno a večer několik kapek oleje na čistou navlhčenou pleť. Krouživými pohyby pomocí prstů jemně vmasírujte do pokožky.
  • Při každodenním používání vystačí obsah balení cca na 3 měsíce.

Složení INCI

Moringa Oleifera Seed Oil, Simmonsia Chinensis Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Vinis Vinifera Seed Oil, Ribes Nigrum Seed Oil, Ubiquinone, Rosa Damascena Flower Oil, Jasminum Grandiflorum Flower Extract, Daucus Carota Sativa Root Extract, Parfum*, Helianthus annus seed oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Tocopherol, Limonene*, Linalool*, Citral*, Geraniol*, Citronellol*, Eugenol*, Benzyl Alcohol*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*

* přírodní složka éterických olejů

Omorfia
OMF002
8594194350017
close

Oblíbené produkty