menu

Omorfia Anti-aging olej pro suchou pleť Skin Superfood
search
  • Omorfia Anti-aging olej pro suchou pleť Skin Superfood
  • Omorfia Anti-aging olej pro suchou pleť Skin Superfood
  • Omorfia Anti-aging olej pro suchou pleť Skin Superfood
  • Omorfia Anti-aging olej pro suchou pleť Skin Superfood

Omorfia Anti-aging olej pro suchou pleť Skin Superfood

Super vyživující pleťový olej pro regeneraci zralé pleti se sklonem k vysušování. Směs ryzích vzácných rostlinných olejů se jí stane balzámem a omlazujícím elixírem, svojí podmanivou vůní navíc dokáže i povznést ducha.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 610 Kč
S DPH
Varianta: 30 ml
  • 610 Kč
  • 1 610 Kč

Nestává se často, že by v jednom pečujícím produktu spojili síly olej z baobabu, jasmínu a růže. Ve Skin superfood se ale skutečně nacházejí pospolu, dále doplněné o olej olivový a avokádový, bambucké máslo a rostlinný koenzym Q10. Tento unikátní komplex prvotřídních surovin překypuje živinami, vitamíny a omega mastnými kyselinami. Pleť dokáže vyživit skutečně do hloubky a dodat jí vše potřebné pro zdraví plus účinnou ochranu v podobě silných antioxidantů. Vitamíny a Q10 přirozeně podporují obnovu kožních buněk a tvorbu kolagenu. Takto regenerovaná pleť bude viditelně omlazená, kyprá a pružná a jasnější s výrazně sníženým výskytem vrásek. K tomu přispěje i důkladná hydratace, které se jí díky olejům dostane.

Bonusem je úžasná vůně tohoto oleje, která zvládne příznivě ovlivnit i psychiku. Zejména díky nótám jasmínu napomůže odbourat stres a vyrovnat se s úzkostí. Není třeba zdůrazňovat, že vnitřní klid je také důležitým faktorem pro celkové zdraví včetně pleti.

Olej Super skinfood je vhodný především pro pleť suchou a velmi namáhanou a unavenou.

Použití

  • Aplikujte denně ráno a večer několik kapek oleje na čistou navlhčenou pleť. Krouživými pohyby pomocí prstů jemně vmasírujte do pokožky.
  • Při každodenním používání vystačí obsah balení cca na 3 měsíce.

Složení INCI

Borago officinalis Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Punica Granatum Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Adansonia Digitata Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Ribes Nigrum Seed Oil, Hippophae Rhamnoides Oil, Ubiquinone, Helianthus Annuus Oil, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Rosa Damascena Flower Oil, Jasminum Grandiflorum Flower Extract, Parfum*, Limonene*, Linalool*, Benzyl Benzoate*, Citral*, Geraniol*, Farnesol*, Eugenol*, Citronellol*

* přírodní složka éterických olejů

Omorfia
OMF003
8594194350024
close

Oblíbené produkty