menu

Omorfia Odličovací a čisticí balzám Zen Purity
search
  • Omorfia Odličovací a čisticí balzám Zen Purity
  • Omorfia Odličovací a čisticí balzám Zen Purity

Omorfia Odličovací a čisticí balzám Zen Purity

Balzám pro jemné ale důkladné zbavení pleti všech usazených nečistot a snadné odlíčení. Je bez chemie, a proto nenarušuje přirozenou ochrannou bariéru pokožky, naopak ji vyživuje a hydratuje. Během dne je zdrojem nečistot ulpívajících na pokožce především okolní prostředí, v noci pak ji znečišťuje pot a v něm vyloučené látky. S tím vším si Zen Purity poradí nejen hravě ale především velmi šetrně, aniž by pleť poranil, vysušil nebo narušil její důležitou vlastní obranyschopnost. Stejně snadno umí zbavit i kvalitního odolného make-upu.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

940 Kč
S DPH
Varianta: 50 ml
  • 260 Kč
  • 940 Kč
  • 1 430 Kč

Obsahuje přírodní oleje, především jojobový, ricinový a hroznový, které během čištění pokožku současně vyživují a hydratují, takže nebude po očistě vysušená a podrážděná. Hroznový olej se mimo jiné vyznačuje výbornými antiseptickými a antioxidačními účinky, pleť tak dokáže zbavovat drobných zánětů a chránit před volnými radikály a tím před předčasným stárnutím.

Esenciální oleje v balzámu obsažené mu propůjčují také arometarepautický účinek. Napomáhají psychickému uvolnění a zklidnění, čímž podporují zdravější spánek, nezbytný základ pro dostatek energie a duševní vyrovnanost.

Balzám je vhodný pro všechny druhy pleti.

Použití

  • Aplikujte denně ráno a večer malé množství balzámu na suchou či vlhkou pleť a pomocí prstů nebo vatového tamponku ji důkladně vyčistěte.

Složení INCI

Simmonsia Chinensis Seed Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Sorbitan Olivate, Euphorbia Cerifera Wax, Parfum*, Tocopherol, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citral*, Eugenol*, Benzyl Alcohol*, Isoeugenol*, Benzyl Salicylate*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*

* přírodní složka éterických olejů

Omorfia
OMF004
8594194350048
Vaše hodnocení produktu
close

Oblíbené produkty