menu

Omorfia Peeling se zeleným čajem Smootea
search
  • Omorfia Peeling se zeleným čajem Smootea
  • Omorfia Peeling se zeleným čajem Smootea

Omorfia Peeling se zeleným čajem Smootea

Jemný a voňavý peeling s moringovým olejem a zeleným čajem účinně zjemní a rozjasní pleť. Současně se postará o její výživu a harmonizaci aniž by ji zatížil působením syntetických složek. 

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

830 Kč
S DPH
Varianta: 50 ml
  • 170 Kč
  • 830 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Hlavní funkcí peelingu je zbavit pleť odumřelých kožních buněk, jejichž přítomnost zhoršuje vzhled pleti. Peeling Omorfia to provádí vysoce efektivně a přitom také velmi jemně. V něm obsažené přírodní oleje nečistoty a odumřelou vrstvu rozpouštějí, částečky jílu a jemňounce mletého zeleného čaje je pak pomáhají odstraňovat mechanickým působením. K pleti je tento proces naprosto šetrný, nebude trpět ani působením syntetických činidel, která v tomto peelingu jednoduše nenajdete.

U čištění ale nezůstává. Peeling obsahuje moringový a jojobový olej, vynikající zásobárny vyživujících složek, minerálů a vitamínů. Pokožce proto poskytne potřebnou výživu a hydrataci a tím dále zlepší její kvalitu. Zelený čaj je dobře známým zdrojem polyfenolů a flavonoidů, které nabízejí jedinečnou ochranu pleti před negativními dopady vnějších vlivů. Tím ji udržují zdravou a mladistvou.

Peeling je vhodný pro všechny druhy pleti.

Použití

  • Před aplikací nejprve zbavte pleť make-upu, například pomocí čisticího balzámu Omorfia Zen Purity.
  • Proveďte peeling krouživými pohyby prstů, vyhněte se přitom oblasti očí. Po peelingu pleť důkladně opláchněte.
  • Při suché nebo citlivé pleti doporučujeme použití peelingu jednou za dva týdny, bohatě to postačí a pleť nebude zbytečně namáhaná.

Složení INCI

Prunus Armeniaca Kernel Oil*, Moringa, Oleifera Seed Oil, Illite, Kaolin, Montmorillonite, Camellia Sinensis Leaf Extract, Simmonsia Chinensis Seed Oil, Tocopherol

* složka pochází z kontrolované bio produkce

Omorfia
OMF005
8594194350055
close

Oblíbené produkty