menu

Omorfia Pleťové tonikum Jasmine Dew
search
  • Omorfia Pleťové tonikum Jasmine Dew
  • Omorfia Pleťové tonikum Jasmine Dew

Omorfia Pleťové tonikum Jasmine Dew

Hydratační a osvěžující tonikum jemné jako ranní mlha, kterou nese v názvu. Harmonizuje a energizuje pleť, napomůže její regeneraci a překrásně ji provoní po květech jasmínu a neroli.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

745 Kč
S DPH
Varianta: 100 ml
  • 280 Kč
  • 745 Kč

Jasmine Dew je tvořena směsí květové vody jasmínu a neroli (hořkého pomeranče) obohacené o čerstvou šťávu aloe vera. Tyto složky se získavají parní destilací a lisováním za studena, jsou tedy čistě přírodní a nikterak neztrácejí na svých vlastnostech a kvalitách. Tonikum pomáhá pleti navodit optimální a harmonický stav. Přináší ji také hydrataci a osvěžení, podporuje prokrvení a stahuje póry a tím ji během náročného dne udržuje v dobrém stavu.

Tonikum má velmi lehké složení, hodí se na obličej i tělo a to kdykoliv podle potřeby. Pokožku nijak nezatěžuje. Výrazně voní po jasmínu, což přináší nejen potěšení smyslům ale také relaxaci pro duši a lepší schopnost zvládat stres. Je proto ideálním prostředkem pro osvěžení těla i mysli během náročných pracovních dnů nebo za horkého počasí.

Použití

  • Nejvhodnější je použít tonikum po čištění pleti. Aplikujte ho na obličej a vklepejte do pokožky pomocí prstů nebo vatového tamponku.
  • Skvěle poslouží také k osvěžení a zvlhčení pleti v průběhu horkého dne.
  • Lze ho použít pro zafixování make-upu.

Složení INCI

Jasminum Officinale Flower Water, Citrus Aurantium Amara Flower Water, Aqua, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Linalool*, Benzyl Benzoate*, Limonene*, Farnesol*, Geraniol*, Benzyl Alcohol*, Citric Acid

* přírodní složka éterických olejů

Omorfia
OMF006
8594194350062
close

Oblíbené produkty