menu

Omorfia Tělové máslo Flower Mousse
search
  • Omorfia Tělové máslo Flower Mousse
  • Omorfia Tělové máslo Flower Mousse

Omorfia Tělové máslo Flower Mousse

Jemné pěnové máslo s nevídanou náloží vitamínů, minerálů a vyživujících látek. Pronikne hluboko do pokožky a dodá jí pružnost, hebkost a zdravou kyprost. Navrch voní stejně krásně jako květinový buket. 

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

940 Kč
S DPH
Varianta: 250 ml
  • 940 Kč

Jeho základ tvoří bambucké máslo, které doplňuje směs prvotřídních olejů - avokádový, mandlový a šípkový. Samozřejmě v něm nenajdete syntetické složky ale ani vodu, je proto vysoce koncentrované a i jeho malé množství je bohatou zásobárnou všemožných přínosných látek. Máslo je navíc našlehané do lehké pěny, krásně se proto roztírá a jeho sílu tak budete moci využít vskutku efektivně. Pro pokožku je především zdrojem jedinečné výživy, obsahuje vše potřebné k tomu, aby překypovala zdravím a byla přesně tak sametově hebká a mladistvě pružná, jak toužíte.

Název Flower Mousse nebyl zvolen náhodně. Máslo obsahuje esenciální oleje bergamotu, geránia a ylang-ylangu, které mu dávají kouzelnou vůni, jež si nezadá s kyticí exotických květin. Aromaterapeutické účinky těchto vůní pozitivně ovlivní náladu, probudí optimismus a dodají životní energii.

Použití

  • Naneste malé množství másla na vlhkou pleť, nejlépe rozehřátou po koupeli, s otevřenými póry.

Složení INCI

Butyrospermum Parkii Butter**, Persea Gratissima Oil**, Rosa Canina Fruit Oil**, Prunus Amygdalus Dulcis Oil**, Tocopherol, Parfum*, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citral*, Benzyl Salicylate*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*

* přírodní složka éterických olejů

** složka z kontrolované bio produkce

Omorfia
OMF007
8594194350079
close

Oblíbené produkty