menu

Omorfia Jadeitová masážní sada roller a gua sha
search
  • Omorfia Jadeitová masážní sada roller a gua sha
  • Omorfia Jadeitová masážní sada roller a gua sha
  • Omorfia Jadeitová masážní sada roller a gua sha

Omorfia Jadeitová masážní sada roller a gua sha

Luxusní masážní sada, která pomůže ještě zlepšit účinnost pleťové a tělové péče. Výborná je samozřejmě i pro masáže jako takové, dokáže jejich účinnost podstatně zesílit. Vkusný design z ní dělá i krásný dekorativní předmět.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

960 Kč
S DPH
Varianta: 2 ks
  • 960 Kč

Vedle klasického masážního válečku obsahuje kámen Gua Sha, speciální masážní pomůcku jež se pomalu stává hitem. Oba předměty jsou vyrobeny z jadeitu, kamene oblíbeného pro jeho sytě zelenou barvu a v Číně požívajícího až nábožnou úctu. Masáž těmito pomůckami je vysoce intenzivní a efektivní a současně velice příjemná. Podporuje krevní a lymfatický oběh, tím pokožku udržuje zdravější, mladistvou a pružnou. Oba masážní kameny se hodí také při aplikaci pleťových přípravků, zejména na bázi olejů. Napomáhají jejich lepšímu vstřebání a v prokrvené pokožce zlepšují jejich účinek.

Použití

  • Při masáži obličeje, zejména při aplikaci plěťových olejů, veďte tahy od spodu směrem vzhůru a od středu do stran.
  • Zejména na obličeji nevyvíjejte přílišný tlak, masáž nemá být bolestivá. Pro lepší představu o práci s těmito pomůckami lze na youtube najít různá instruktážní videa.
  • TIP: Pokud váleček na noc uložíte do mrazáku, bude jeho ranní použití sice mrazivé ale o to více probouzející a povzbuzující. Skvělou práci takto odvede zejména při opatrné masáži otoků pod očima.
Omorfia
OMF008
8594194352110
close

Oblíbené produkty