menu

Omorfia Dárková sada Bright Star
search
  • Omorfia Dárková sada Bright Star

Omorfia Dárková sada Bright Star

Dárková sada v krásné kazetě obsahuje celkem tři produkty pro péči o pleť. Vedle Bright Star ještě mini balení čistícího balzámu Zen Purity a tonika Aqua Dew.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 420 Kč
S DPH
Varianta: 3 ks
  • 1 420 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

V sadě najdete:

Rozjasňující pleťový olej Bright Star 30ml

Rozjasňující pleťový olej s vynikajícími hydratačními účinky a plný vyživujících složek. Chrání pleť před předčasným stárnutím, sjednocuje její tón a dokáže ji zřetelně rozjasnit.

Odličovací a čisticí balzám Zen Purity 10ml

Balzám pro jemné ale důkladné zbavení pleti všech usazených nečistot a snadné odlíčení. Je bez chemie, a proto nenarušuje přirozenou ochrannou bariéru pokožky, naopak ji vyživuje a hydratuje.

Pleťové tonikum Aqua Dew 10ml

Tonikum s růžovou vodou a neroli je ideálním prostředkem pro dočišťování a osvěžení pleti. Intenzivně a hloubkově ji hydratuje, přispívá její harmonizaci a tím reguluje tvorbu kožního mazu a redukuje známky stárnutí.

Složení INCI

Rozjasňující pleťový olej Bright Star

Moringa Oleifera Seed Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Tocopherol, Parfum*, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citral*, Eugenol*, Benzyl Alcohol*, Isoeugenol*, Benzyl Salicylate*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*

Odličovací a čisticí balzám Zen Purity

Simmonsia Chinensis Seed Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Sorbitan Olivate, Euphorbia Cerifera Wax, Parfum*, Tocopherol, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citral*, Eugenol*, Benzyl Alcohol*, Isoeugenol*, Benzyl Salicylate*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*

Pleťové tonikum Auqa Dew

Rosa Damascena Floral Water, Citrus Aurantium Amara Flower Water, Aqua, Sodium PCA, Saccharide Isomerate, Niacinamide, Glycerin, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Citric Acid

* přírodní složka éterických olejů

Omorfia
OMF009
close

Oblíbené produkty