menu

Omorfia Dárková sada Divine Elixir
search
  • Omorfia Dárková sada Divine Elixir

Omorfia Dárková sada Divine Elixir

Dárková sada v krásné kazetě obsahuje celkem tři produkty pro péči o pleť. Vedle oleje Divine Elixir ještě mini balení čistícího balzámu Zen Purity a tonika Aqua Dew.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 880 Kč
S DPH
Varianta: 3 ks
  • 1 880 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

V sadě najdete:

Omlazující olej Divine Elixir 30ml

Lehký pleťový elixír s koenzymem Q10 pro potlačení prvních známek stárnutí a boj s nedokonalostmi pleti. Postará se o jemné vrásky i rozšířené póry a současně pokožku efektivně hydratuje a vyživuje.

Odličovací a čisticí balzám Zen Purity 10ml

Balzám pro jemné ale důkladné zbavení pleti všech usazených nečistot a snadné odlíčení. Je bez chemie, a proto nenarušuje přirozenou ochrannou bariéru pokožky, naopak ji vyživuje a hydratuje.

Pleťové tonikum Aqua Dew 10ml

Tonikum s růžovou vodou a neroli je ideálním prostředkem pro dočišťování a osvěžení pleti. Intenzivně a hloubkově ji hydratuje, přispívá její harmonizaci a tím reguluje tvorbu kožního mazu a redukuje známky stárnutí.

Složení INCI

Omlazující olej Divine Elixir

Moringa Oleifera Seed Oil, Simmonsia Chinensis Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Vinis Vinifera Seed Oil, Ribes Nigrum Seed Oil, Ubiquinone, Rosa Damascena Flower Oil, Jasminum Grandiflorum Flower Extract, Daucus Carota Sativa Root Extract, Parfum*, Helianthus annus seed oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Tocopherol, Limonene*, Linalool*, Citral*, Geraniol*, Citronellol*, Eugenol*, Benzyl Alcohol*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*

Odličovací a čisticí balzám Zen Purity

Simmonsia Chinensis Seed Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Sorbitan Olivate, Euphorbia Cerifera Wax, Parfum*, Tocopherol, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citral*, Eugenol*, Benzyl Alcohol*, Isoeugenol*, Benzyl Salicylate*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*

Pleťové tonikum Auqa Dew

Rosa Damascena Floral Water, Citrus Aurantium Amara Flower Water, Aqua, Sodium PCA, Saccharide Isomerate, Niacinamide, Glycerin, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Citric Acid

* přírodní složka éterických olejů

Omorfia
OMF010
close

Oblíbené produkty