menu

Omorfia Lehký liftingový krém Phoenix
search
  • Omorfia Lehký liftingový krém Phoenix

Omorfia Lehký liftingový krém Phoenix

Lehounká nemastná emulze s mocným liftingovým efektem nekompromisně zakročí proti známkám stárnutí pleti. Probudí ji k novému životu jako bájného fénixe, pomůže sjednotit její tón a zesvětlí pigmentové skvrny. Výsledkem působení Phoenixu je zřetelné omlazení, zpevnění a zjemnění pleti, podpořené redukcí pigmentových skrvn a celkovým vyrovnáním a oživením tónu pokožky.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 240 Kč
S DPH
Varianta: 30 ml
  • 1 240 Kč

Přidržíme-li se ptačí metafory, je Phoenix pestře zbarveným exotickým ptákem, u kterého však všechny barvy perfektně ladí dohromady. Barvami samozřejmě myslíme jednotlivé účinné složky, jejichž výčet je skutečně bohatý. Najdeme v něm vysoko i nízkomolekulární kyselinu hyaluronovou, známý prostředek pro stimulaci produkce kolagenu a tím zpevnění a vypnutí pleti. Její efekt dále zesiluje extrakt z mořských řas Spilanthes Acmella.

Hydrosol z neroli pleť intenzivně hydratuje podobně jako extrakt z další mořské řasy, Chodrus Crispus, který současně pokožku chrání a sytí ji vitamíny. Dále je tu směs nejlepších bio rostlinných olejů, mezi nimiž vynikají olej jojobový, meruňkový, pupalkový, hroznový a zejména opunciový. Poslední jmenovaný je opravdu tím nejvyšším přírodním luxusem, jeho omlazující účinky jsou jedinečné a proslavené. Společně tyto oleje pleť skvěle vyživují, zásobují ji vitamíny, přínášejí jí vláčnost ale také ochranu. Nedovolí nepříznivým vlivům z prostředí aby pokožku poškozovaly a hatily tím pozitivní účinky krému.

Přítomnost esenciálních olejů santalu, ylangu, bergamotu a pačule propůjčují této jemné emulzi také aromaterapeutický efekt. Dokáže nabít energií tělo i ducha, aby spojení s věčně se omlazujícího fénixem bylo opravdu plně zasloužené.

Použití

  • Aplikujte Phoenix ráno a večer na očištěnou pleť. Díky koncentrovanému účinku krému postačí jen malé množství.
  • Pro suchou pleť je vhodné kombinovat s pleťovým olejem Skin Superfood, který doplní potřebnou vláhu a živiny.

Složení INCI

Citrus Aurantium Amara Flower Water, Aqua, Opuntia Ficus-Indica Seed Oil**, Simmondsia Chinensis Seed Oi**, Prunus Armeniaca Kernel Oil**, Vitis Vinifera Seed Oil, Sorbitan Olivate, Oenothera Biennis Oil**, Niacinamide, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Hyaluronate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Cetyl Alcohol, Glycerin, Pullulan, Sodium Levulinate,Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil Expressed**, Sodium Anisate, Tocopherol, Chondrus Crispus Extract, Santalum Spicata Wood Oil**, Spilanthes Acmella Flower Extract, Porphyridium Cruentum Extract, Cananga Odorata Flower Oil**, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oi**, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Citric Acid, Linalool*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*, Benzyl Salicylate*, Geraniol*, Limonene*

* přírodní složka éterických olejů

** složka z kontrolované bio produkce

Omorfia
OMF014
8594194350246
close

Oblíbené produkty