menu

Omorfia Sada pro čištění pleti Aqua Dew
search
  • Omorfia Sada pro čištění pleti Aqua Dew

Omorfia Sada pro čištění pleti Aqua Dew

Výhodná sada dvou nepostradatelných produktů pro jemně důkladné čištění pleti. Najdete v ní oblíbený čisticí balzám Zen Purity a pleťové tonikum Aqua Dew.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 530 Kč
S DPH
Varianta: 2 ks
  • 1 530 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

V sadě najdete:

Odličovací a čisticí balzám Zen Purity 50ml

Balzám pro jemné ale důkladné zbavení pleti všech usazených nečistot a snadné odlíčení. Je bez chemie, a proto nenarušuje přirozenou ochrannou bariéru pokožky, naopak ji vyživuje a hydratuje.

Pleťové tonikum Aqua Dew 100ml

Tonikum s růžovou vodou a neroli je ideálním prostředkem pro dočišťování a osvěžení pleti. Intenzivně a hloubkově ji hydratuje, přispívá její harmonizaci a tím reguluje tvorbu kožního mazu a redukuje známky stárnutí.

Složení INCI

Odličovací a čisticí balzám Zen Purity

Simmonsia Chinensis Seed Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Sorbitan Olivate, Euphorbia Cerifera Wax, Parfum*, Tocopherol, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citral*, Eugenol*, Benzyl Alcohol*, Isoeugenol*, Benzyl Salicylate*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*

Pleťové tonikum Auqa Dew

Rosa Damascena Floral Water, Citrus Aurantium Amara Flower Water, Aqua, Sodium PCA, Saccharide Isomerate, Niacinamide, Glycerin, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Citric Acid

* přírodní složka éterických olejů

Omorfia
OMF019
close

Oblíbené produkty