menu

Dafna's Skincare Zklidňující tělový olej Harmony
search
  • Dafna's Skincare Zklidňující tělový olej Harmony
  • Zklidňující tělový olej Harmony
  • Zklidňující tělový olej Harmony
  • Zklidňující tělový olej Harmony
  • Zklidňující tělový olej Harmony

Dafna's Skincare Zklidňující tělový olej Harmony

Dafna's Skincare Harmony Soothing Body Oil

Pečovat byste neměli jen o svou pleť, stejnou dávku lásky by mělo dostávat i vaše tělo. Díky zklidňujícímu tělovému oleji Harmony Soothing Body Oil to půjde jedna báseň. To hlavně díky kombinaci luxusních organických ingrediencí, které pomáhají snížit podráždění, zlepšují kožní bariéru, vyživují a viditelně pokožku omlazují. Složení je jedinečné díky nízkému procentu suchého oleje, který pomáhá v pokožce udržovat vysokou hladinu hydratace. Okamžitý výsledkem je pokožka na dotyk jemnější a hydratovaná. Při pravidelném používání bude kožní bariéra odolnější a méně ovlivněná změnami počasí, známky stárnutí na kůži méně viditelné a pokožka hydratovaná.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 890 Kč
S DPH
Varianta: 100 ml
  • 1 890 Kč
  • obsahuje vysoce kvalitní oleje
  • zjemňuje hydratuje
  • redukuje známky stárnutí

Klíčové ingredience:

Olej se sladkých mandlí a hroznových semen - hluboce vyživuje a hydratuje pokožku. Hroznová semínka jsou důležitým zdrojem antioxidantů a vitamínu E, zatímco sladké mandle podporují pružnost pokožky.

Extrakt z pupečníku asijského - silný antioxidant, který bojuje proti účinkům volných radikálů na pokožku a snižuje známky stárnutí.

Extrakt z arniky - rostlina je známá pro své protizánětlivé vlastnosti, aktivuje mikrocirkulaci a zmírňuje drobná poranění (modřiny).

Použití

  • Vhodné pro všechny typy pleti, lze používat i během těhotenství a kojení.
  • Nanášejte na vlhkou pokožku (po sprše) a důkladně masírujte, dokud se olej zcela nevstřebá.

SLOŽENÍ INCI

Vitis Vinifera (Grape) seed oil, Prunus Amygdalus Dulcis (sweet Almond), Olea Europaea (Olive) Fruit oil* , Calendula (Calendula) Officinalis Flower Extract*, CamelliaOleifera (camelia) Seed Oil*, Rosa Canina (Virgin Rosehip) oil, oil*, Glycerine Soja (Soja) oil*, Salvia Hispanica (Chia) Seed oil*, Vegetable glycerin, Centella Asiatica (Gotu Kola) Extract*, Heterotheca Inuloides extract (arnica) flower*, Linun Usitatissimum (Line) seed oil, Coco-Caprylate/Caprate(veg. fatty acid), Argania Spinosa (Argan) oil*, Glycyrrhiza Glabra (licorice) root extract*, Tanacetum Anuum (Blue Tansy) flower oi*, Lavandula Angustifolia (Lavender) oil, Citrus Aurantium Dulcis (Sweet orange) Peel oil , Mentha Piperita (Peppermint) oil, Bisabolol (derived from German chamomile ),Tocopherol (vitamin E), Beta-Sitosteol (plant sterole), Potassium sorbate (salt), Squalene (vegetable emollient), Silica (natural densifier), Linalool, Geraniol, Limonene

* složka z bio zemědělské produkce

Dafna's Skincare
DFN021
3424091202070
close

Oblíbené produkty