menu

Dafna's Skincare Enzymatická regenerační maska Reset
search
  • Dafna's Skincare Enzymatická regenerační maska Reset
  • Enzymatická regenerační maska Reset
  • Enzymatická regenerační maska Reset
  • Enzymatická regenerační maska Reset

Dafna's Skincare Enzymatická regenerační maska Reset

Dafna's Skincare Reset

Pleťová enzymatická maska je vhodná pro každého, kdo potřebuje zažehnout malou jiskru ve tváři. Reset vám zajistí omlazující účinek, přirozený lesk a zlepšení produkce kolagenu a elastinu v pokožce. Při pravidelném používání masky bude vaše pokožka viditelně rozjasněná, mladistvě vypadající a doslova jako znovuzrozená.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 750 Kč
S DPH
Varianta: 50 ml
  • 1 750 Kč
  • zlepšuje produkci kolagenu a zpevňuje pleť
  • snižuje působení volných radikálů
  • okamžitý mladistvý efekt
  • obnovuje pleť a zjemňuje její strukturu

Klíčové ingredience:

1_9a275558-fee9-4b3f-a1e4-45b83d1799a9_700x.webp

Kombinace těchto látek působí v součinnosti a zajišťuje hloubkovou a šetrnou obnovu pleti. EXFO-BIO (biotechnologie) je biologický peeling, který čistí a obnovuje pleť, aniž by ji dráždil, působí antioxidačně a zvyšuje syntézu kolagenu a elastinu, a to díky jedinečné kombinaci ovocných kyselin. BHA (kyselina salicylová) uvolňuje póry a reguluje tvorbu kožního mazu. Papain stimuluje obnovu buněk a zanechává pleť čistou, hladkou a zářivou.

Silná kombinace antioxidantů. Náš stabilní vitamin C (biotechnologický) bojuje proti oxidaci a stárnutí pleti. Zelený čaj je antioxidant s vitamíny B a C, který redukuje póry a akné. Výtažek z čaje Matcha je bohatý na antioxidanty, vitamíny a minerály a zvyšuje ochranu pokožky.

Kombinace těchto ingrediencí udržuje pleť hydratovanou, hladkou a mladistvou. Kyselina hyaluronová (biotechnologická) zajišťuje intenzivní hydrataci, protože dokáže absorbovat vodu až 1000násobně vyšší než je její hmotnost, čímž redukuje jemné vrásky a oddaluje stárnutí. Aloe vera vyživuje, hydratuje a zklidňuje pokožku, snižuje záněty, výskyt akné a podráždění. Betain je získaný z řepného melasového cukru, je vysoce hygroskopický, snižuje podráždění a poskytuje pocit pohodlí.

Použití

  • Naneste na čistou pleť silnější vrstvu masky. Nanášejte rovnoměrně rukama (můžete během nanášení cítit jemné teplo, to je způsobeno aktivitou, nikoliv reakcí). Nedělejte masáž. Nechte působit 10-15 minut (u citlivé pokožky doporučujeme nechat působit pouze 5-7 minut).
  • Opláchněte vodou a naneste výživný noční krém nebo olej Serenity.
  • Aplikujte na noc. Používejte 2-3krát týdně. Maska je vhodná pro všechny typy pleti, zejména pro pleť zralou. Lze použít i v případě, že máte citlivou pleť, jste těhotná nebo kojíte.

SLOŽENÍ INCI

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Cetearyl Alcohol, Caprylic/capric triglyceride, Kaolin, Propanediol*, Glycerin, Glyceryl stearate, Betaine, Sodium Hyaluronate, Mangifera Indica (mango) Pulp Extract, Musa Sapientum (banana) Pulp Extract, Pisum Aativum Seed Extract, Lavandula Angustifolia Oil***, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Camellia Sinensis Leaf Extract, Spondias Mombin Pulp Extract, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Cymbopogon Martini Herb Oil, Citrus Limon Peel Oil, Boswelia Carterii Oil, Salicylic Acid, Papain, Phenethyl Alcohol, Sodium Cetearyl Sulfate, Glycine Soja Oil, Caprylyl Glycol, Ascorbyl Glucoside, Hydrolyzed Soy Protein, Xanthan gum, Gluconolactone, Tocopherol, Beta-sitosterol, Calcium Gluconate, Squalene, Maltodextrin, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate, Caprylhydroxamic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Mica, Silica, CI 77491, Geraniol, Limonene, Linalool, Benzyl Alcohol, Citral

* certifikovaná přírodní složka

Dafna's Skincare
DFN020
close

Oblíbené produkty