menu

Bia Balancing Soap
search
  • Codex Labs Bia Balancing Soap
  • Bia Balancing Soap
  • Bia Balancing Soap
  • Bia Balancing Soap

Codex Labs Bia Balancing Soap

Navozuje pocit klidu a zároveň obnovuje rovnováhu a čistí blahodárným sametovým francouzským zeleným jílem. V Codex Labs jsou hrdí na to, že jako první na světě získali certifikaci Microbiome-friendly pro mýdla zpracovaná za studena. Ta zaručuje, že povrch vaší pokožky zůstane hydratovaný, vyvážený a nikdy nepřijde o životně důležité mikroorganismy.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes ke každému nákupu produktů Codex Labs v hodnotě nad 2499Kč DÁREK ZDARMA - Codex mini balení (5ml) produktu dle výběru.

310 Kč
S DPH
Varianta: 120 g
  • 310 Kč

Francouzský zelený jíl odstraňuje odumřelé kožní buňky, zbavuje pokožku nečistot a tonizuje ji. Kopřiva také tonizuje a vyrovnává, zatímco kostival zbavuje suchých vnějších vrstev a pšeničná tráva bohatá na antioxidanty zklidňuje podráždění. Toto mýdlo neodolatelně voní dřevitou a mátovou směsí cedrového dřeva, bergamotu, may chang, máty, sladké majoránky, rozmarýnu a bobkového listu. Pro váš nezapomenutelný zážitek z koupele.

V rámci vlastního hodnocení během klinického testování v Codex Labs:

100% SOUHLASÍ, ŽE JE POKOŽKA ÚČINNĚ VYČIŠTĚNÁ

93% SOUHLASÍ, ŽE POKOŽKA JE JEMNĚJŠÍ

92% SOUHLASÍ, ŽE POKOŽKA VYPADÁ ZDRAVĚ ROZZÁŘENÁ

Použití

  • Navlhčete mýdlo, napěňte pokožku, umyjte a opláchněte. Nechte mýdlo okapat a uložte jej uschnout.
  • Pro každodenní použití.
  • UPOZORNĚNÍ: Vyhněte se přímému kontaktu s očima, sliznicemi a porušenou pokožkou. Pokud se objeví známky podráždění, přestaňte používat. Pouze pro vnější použití. Před zařazením jakéhokoli nového přípravku do vaši skincare rutiny vždy doporučujeme provést patch-test.

Složení INCI

Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Aqua (Water), Sodium Shea Butterate, Sodium Castorate, Sodium Sunflowerate, Sodium Cocoa Butterate, Illite, Kaolin, Montmorillonite, Cedrus Atlantica (Cedarwood) Bark Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Litsea Cubeba (May Chang) Fruit Oil, Symphytum Officinale (Comfrey) Leaf Extract, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract, Origanum Majorana (Sweet Marjoram) Leaf Oil, Triticum Aestivum (Wheatgrass) Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Rosemarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Pimenta Racemosa (Bay Leaf) Leaf Oil, Limonene, Citral, Linalool, Eugenol

Codex Labs
COD025
5391523529389
Codex Labs Brand.jpg

Codex Labs je vědecky založená biotechnologická společnost, která se zabývá podporou mikrobiomu a vývojem produktů s klinicky ověřenými, jednoznačnými účinky na pleť. Jejím posláním je spojit etnobotaniku a biologii rostlin s biotechnologickými inovacemi a vytvořit nový standard: rostlinnou biotech beauty.

Zakladatelka Codex Beauty, Dr. Barbara Paldus, se narodila v Kanadě českým rodičům, vyrůstala v Evropě i v Kanadě, hovoří plynně pěti jazyky a má doktorát z americké Stanfordovy univerzity. Jako vědkyně věří v data a biotechnologie. Společnost Codex založila z potřeby poskytovat péči o pleť s vysokou účinností, takovou, která se vymyká mainstreamu a obsahuje složky, jejichž efektivita je podložena vědou. Barb vytvořila řadu, která vrací sílu rostlin do vašich rukou - s výsledky, které to potvrzují.

close

Oblíbené produkty