menu

Vielö Bio krém na nohy
search
  • Vielö Bio krém na nohy
  • Vielö Bio krém na nohy
  • Vielö Bio krém na nohy
  • Vielö Bio krém na nohy

Vielö Bio krém na nohy

Vyživující krém na nohy s vynikajícím hydratačním účinkem se postará o zvláčnění a regeneraci suché zrohovatělé pokožky a ošetření popraskaných pat. Jeho kouzelnou ingrediencí je bio syrovátka, která je hlavním zdrojem živin a zjemňujícího účinku. Vynikající charakteristikou syrovátky je také pH velmi blízké přirozenému stavu pokožky, čímž napomáhá harmonizaci a posiluje její ochrannou bariéru. Levandulový olej, extrakty měsíčku a rozmarýnu a další složky přispívají k eliminaci zánětů na pokožce a současně jsou zdrojem příjemné a povznášející vůně.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

440 Kč
S DPH
Varianta: 50 ml
  • 440 Kč
  • 1 030 Kč

Krém je vhodný pro všechny typy pokožky včetně velmi citlivé.

Použití

  • Před použitím dobře protřepejte.
  • Používejte kdykoliv dle potřeby.

Složení INCI

Lactis Serum Proteinum (protein ze syrovátky)**, Helianthus Annuus Seed Oil (slunečnicový olej)**, Triticum Vulgare Germ Oil (olej z pšeničných klíčků)**, Polyglyceryl-3 Dicitrate /Stearate (látka přírodního původu)*, Cetyl Alcohol (přírodní zahušťovadlo)*, Glycerin (glycerin)**, Betaine (deriváty přírodních látek)*, Aqua (voda)*, Citric Acid (kyselina citronová)*, Xanthan Gum (xantamová guma přírodního původu)*, Tocopherol (antioxidant)*, Lavandula Angustifolia Flower Oil (levandulový olej)**, Sodium Hyaluronate (sůl kyseliny hyaluronové)*, Salvia Officinalis Oil (šalvějový olej)**, Potassium Sorbate (přírodní konzervační látka), Citronellol (látka přírodního původu)**/***, Pelargonium Graveolens Flower Oil (výtažek z květů pelargonie)**, Geraniol (geraniol)**/***, Lavandula Angustifolia Flower Extract (výtažek z květů levandule)**, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract (výtažek z listů rozmarýnu)**, Polyglyceryl-4 Caprate (látka přírodního původu)*, Limonene (přírodní aromatická složka)**/***, Calendula Officinalis Flower Extract (výtažek z květů měsíčku)**, Salvia Officinalis Leaf Extract (výtažek z listů šalvěje)**, Sodium Lactate (látka přírodního původu)*, Citral (přírodní aromatická složka)**/***

* složka přírodního původu

** složka z certifikované bio zemědělské produkce

*** přírodní součást esenciálních olejů

Vielö
VIE004
9120088280338
close

Oblíbené produkty