menu

Vielö Bio denní krém
search
  • Vielö Bio denní krém
  • Vielö Bio denní krém

Vielö Bio denní krém

Delikátní pleť obličeje si zaslouží intenzivní výživu, maximální ochranu a péči jemnou jako pohlazení, což tento denní krém hravě splňuje. Byl speciálně vyvinutý pro udržení zdravé míry hydratace, zjemnění a zpevnění normální, smíšené i mastnější pokožky. Významnou roli zde hraje čerstvá bio syrovátka, jejíž obsah pomáhá podpořit ochranný hydrolipidový film a zachovává správné pH pleti. Ingredience jako kyselina hyaluronová, olej z meruňkových jader, extrakt z heřmánku, maceška a arnika pomáhají zklidnit podráždění, zamykají v pokožce vlhkost a dodávají jí krásnou pružnost a svěžest. Díky okamžité absorpci a sametově hladkému finiši se hodí jako ideální podklad pod make-up.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

1 030 Kč
S DPH
Varianta: 50 ml
  • 395 Kč
  • 1 030 Kč

Podpořte krásu a mládí své pleti pomocí kyseliny hyaluronové a dalších vzácných přírodních ingrediencí. Lehký, ale zároveň příjemně vyživující Bio denní krém z dílny rakouské značky Vielö byl speciálně vytvořen pro výživu, ochranu a zvláčnění jemné pokožky obličeje. Výjimečný je mimo jiné použitím bio syrovátky z udržitelných zdrojů. Ta obsahuje kyselinu mléčnou, která má pozitivní vliv na tzv. kyselý plášť pokožky – ochranný film bránící průniku bakterií a plísní. Bio denní krém Vielö tak pleť nejen bohatě vyživí, ale také obnoví její ochranný film, reguluje její pH a pomáhá s její regenerací. K dalším klíčovým ingrediencím patří kyselina hyaluronová, olej z meruňkových jader, extrakt z heřmánku a arnika, které pomáhají zklidnit podráždění, zamykají v pokožce vlhkost a dodávají jí krásnou pružnost a svěžest. Harmonická vůně plná bylin a květů povzbudí unavené smysly a pozitivně vás naladí na přicházející den. 

Proč Vielö Bio denní krém:

  • přírodní složení plné účinných látek
  • ideální podklad pod make-up
  • obsahuje kyselinu hyaluronovou známou pro své omlazující účinky
  • přispívá k udržení zdravé míry hydratace v pokožce
  • obnovuje ochranný film a reguluje pH pleti
  • vyživuje a přispívá k celkové regeneraci kůže
  • unikátní přírodní složení obsahuje mimo jiné olej z meruňkových jader, šípkový olej, extrakt z heřmánku a arniku
  • ekologie & udržitelnost – mléčná syrovátka je vedlejším produktem sýrařské výroby 
  • všechny fáze výroby probíhají v sousedním Rakousku
  • produkt certifikován podle přísných rakouských pravidel

Použití

  • Velmi opatrně a pomalu zmáčkněte pumpičku. Naneste malé množství denního krému na prsty a jemně ho vmasírujte do vyčištěné pleti obličeje a krku.
  • Skvěle poslouží také jako podklad pod make-up. Mastnějším typům pleti bude vyhovovat i přes noc.

Složení INCI

Lactis Serum Proteinum (protein ze syrovátky)**, Glyceryl Stearate Citrate (derivát přírodních látek)*, Prunus Armeniaca Kernel Oil (meruňkový olej)**, Glycerin (glycerin)**, Aqua (voda)*, Helianthus Annuus Seed Oil (slunečnicový olej)**, Cetyl Alcohol (přírodní zahušťovadlo)*, Rosa Canina Fruit Oil (šípkový olej)**, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (bambucké máslo)**, Sodium Levulinate (derivát přírodních látek)*, Glyceryl Caprylate (derivát přírodních látek)*, Sodium Hyaluronate (derivát přírodních látek)*, Xanthan Gum (derivát přírodních látek)*, Sodium Anisate (derivát přírodních látek)*, Tocopherol (antioxidant)*, Lavandula Angustifolia Flower Oil (levandulový olej)**, Potassium Sorbate (přírodní konzervační látka)*, Citric Acid (kyselina citronová)*, Salvia Officinalis Oil (šalvějový olej)**, Citronellol (látka přírodního původu)**/***, Pelargonium Graveolens Flower Oil (výtažek z květů pelargonie)**, Polyglyceryl-4 Caprate (látka přírodního původu)*, Viola Tricolor Extract (výtažek z violky trojbarevné)**, Malva Sylvestris Flower Extract (výtažek z květů slézu lesního)**, Arnica Montana Flower Extract (výtažek z květů arniky)**, Matricaria Chamomilla Flower Extract (výtažek z květů heřmánku)**, Geraniol (geraniol)**/***, Sodium Lactate (látka přírodního původu)*, Salvia Officinalis Leaf Extract (výtažek z listů šalvěje)**, Limonene (přírodní aromatická složka)**/***, Citral (přírodní aromatická složka)**/***

* složka přírodního původu

** složka z certifikované bio zemědělské produkce

*** přírodní součást esenciálních olejů

Vielö
VIE014
9120088280505
close

Oblíbené produkty