menu

Vielö Bio oční krém
search
  • Vielö Bio oční krém
  • Vielö Bio oční krém

Vielö Bio oční krém

Jen málokde se únava, stres a špatná životospráva odrazí tak spolehlivě jako v oblasti očí. O intenzivní výživu, maximální ochranu a péči o delikátní oční okolí se postará Bio oční krém, který byl speciálně vyvinutý pro snížení otoků, udržení zdravé míry hydratace, vyživení a zjemnění i té nejcitlivější pokožky. Významnou roli zde hraje čerstvá bio syrovátka, jejíž obsah pomáhá podpořit ochranný hydrolipidový film a zachovává správné pH pleti. Výjimečné ingredience v čele s omlazující kyselinou hyaluronovou, olejem ze semínek šípkové růže, extraktem z heřmánku a slézu lesního zamykají v pokožce vlhkost a dodávají jí pružnost a svěžest.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

1 030 Kč
S DPH
Varianta: 15 ml
  • 1 030 Kč

Osvěžující anti-age pohlazení pro oční okolí. Trápí vás viditelné známky únavy a stárnutí? Pečující Bio oční krém z dílny rakouské značky Vielö byl speciálně vytvořen pro intenzivní výživu, maximální ochranu, zklidnění a zvláčnění delikátní pokožky v okolí očí. Výjimečný je mimo jiné použitím bio syrovátky z udržitelných zdrojů. Ta obsahuje kyselinu mléčnou, která má pozitivní vliv na tzv. kyselý plášť pokožky – ochranný film bránící průniku bakterií a plísní. Bio oční krém Vielö tak pleť nejen bohatě vyživí, ale také obnoví její ochranný film, reguluje její pH a pomáhá s její regenerací. Výjimečné ingredience v čele s omlazující kyselinou hyaluronovou, olejem ze semínek šípkové růže, extraktem z heřmánku a slézu lesního zamykají v pokožce vlhkost a dodávají jí pružnost a svěžest. 

Proč Vielö Bio oční krém:

  • přírodní složení plné účinných látek
  • obsahuje kyselinu hyaluronovou známou pro své omlazující účinky
  • mírní otoky, probouzí a rozjasňuje oční okolí
  • vyživuje, zjemňuje a přispívá k udržení zdravé míry hydratace 
  • unikátní přírodní složení obsahuje mimo jiné olej ze semínek šípkové růže, extrakt z heřmánku, světlík lékařský a sléz lesní
  • ekologie & udržitelnost – mléčná syrovátka je vedlejším produktem sýrařské výroby 
  • všechny fáze výroby probíhají v sousedním Rakousku
  • produkt certifikován podle přísných rakouských pravidel

Použití

  • Velmi opatrně a pomalu zmáčkněte pumpičku a naneste nepatrné množství krému na pleť kolem očí.
  • Pomocí poklepávání jemně vmasírujte, dokud se nevstřebá.

Složení INCI

Lactis Serum Proteinum (protein ze syrovátky)**, Rosa Canina Fruit Oil (šípkový olej)**, Polyglyceryl-3 Dicitrate/ Stearate (derivát přírodních látek)*, Glycerin (glycerin)**, Helianthus Annuus Seed Oil (slunečnicový olej)**, Cetyl Alcohol (přírodní zahušťovadlo)*, Aqua (voda)*, Prunus Armeniaca Kernel Oil (meruňkový olej)**, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil (olej z pšeničných klíčků)**, Sodium Levulinate (derivát přírodních látek)*, Glyceryl Caprylate (derivát přírodních látek)*, Sodium Hyaluronate (sůl kyseliny hyaluronové)*, Xanthan Gum (xantamová guma přírodního původu)*, Sodium Anisate (derivát přírodních látek)*, Tocopherol (antioxidant)*, Potassium Sorbate (přírodní konzervační látka)*, Citric Acid (kyselina citronová)*, Polyglyceryl-4 Caprate (látka přírodního původu)*, Matricaria Chamomilla Flower Extract (výtažek z květů heřmánku)**, Malva Sylvestris Leaf Extract (výtažek z květů slézu lesního)**, Euphrasia Officinalis Extract (výtažek ze světlíku lékařského)**, Sodium Lactate (látka přírodního původu)*, Salvia Officinalis Leaf Extract (výtažek z listů šalvěje)**, Lavandula Angustifolia Flower Oil (levandulový olej)**, Limonene (přírodní aromatická složka)**/***, Salvia Officinalis Oil (šalvějový olej)**, Citronellol (látka přírodního původu)**/***, Pelargonium Graveolens Flower Oil (výtažek z květů pelargonie)**, Geraniol (geraniol)**/***, Citral (přírodní aromatická složka)**/***

* složka přírodního původu

** složka z certifikované bio zemědělské produkce

*** přírodní součást esenciálních olejů

Vielö
VIE017
9120088280543
close

Oblíbené produkty