menu

Vielö Bio pleťový peeling
search
  • Vielö Bio pleťový peeling
  • Vielö Bio pleťový peeling

Vielö Bio pleťový peeling

Abraze může být příjemná a prospěšná zároveň. Bio pleťový peeling Vielö nádherně vyhlazuje pleť, aniž by narušil její ochranný hydrolipidový film. Zároveň díky jemně namletým zrníčkům z meruňkových pecek šetrně odstraňuje odumřelé buňky a nečistoty, stahuje póry, prokrvuje pokožku a zanechává ji neuvěřitelně hebkou, svěží a vyživenou. Součástí produktu je i bílý jíl tradičně ceněný pro schopnost hloubkově čistit a stahovat póry. Díky jeho jemnosti si tento produkt užijí i lidé, kteří se běžným peelingům raději vyhýbají. Harmonická vůně plná výtažků z bylin a květů uvolní napětí a povzbudí smysly.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

849 Kč
S DPH
Varianta: 50 ml
  • 849 Kč

Jemný peeling pro dokonale hebkou, svěží a rozzářenou pleť. Vyživující Bio pleťový peeling z dílny rakouské značky Vielö byl speciálně vytvořený pro jemné čištění, odstranění odumřelých kožních buněk a celkové oživení pokožky obličeje. Kyselina hyaluronová přispívá k udržení zdravé míry hydratace, olej z pšeničných klíčků je známý pro své vyživující účinky, zatímco šípková růže bývá využívána pro svůj protizánětlivý efekt. Nechybí ani bílý jíl tradičně ceněný pro schopnost čistit a stahovat póry. V čem dalším je peeling značky Vielö jiný? Kyselina mléčná obsažená v syrovátce z udržitelných zdrojů má stejnou strukturu jako ta, kterou si vyrábí naše tělo. Syrovátka má díky tomu pozitivní vliv na tzv. kyselý plášť pokožky – ochranný film, který brání průniku bakterií a plísní. Bio pleťový peeling tak nejen šetrně odstraní odumřelé kožní buňky díky jemně mletým meruňkovým peckám, ale také obnoví ochranný film pokožky a nádherně ji vyhladí. 

Proč Vielö Bio pleťový peeling:

  • přírodní složení plné účinných látek
  • jemné odstranění odumřelých kožních buněk
  • viditelné oživení, regenerace a vyhlazení pleti
  • přispívá k obnově ochranného filmu a regulaci pH kůže
  • příjemná vůně osvěží mysl a povzbudí smysly
  • unikátní přírodní složení obsahuje mimo jiné kyselinu hyaluronovou, olej z pšeničných klíčků, extrakt z heřmánku, šípkové růže a měsíčku 
  • ekologie & udržitelnost – mléčná syrovátka je vedlejším produktem sýrařské výroby 
  • všechny fáze výroby probíhají v sousedním Rakousku
  • produkt certifikován podle přísných rakouských pravidel

Použití

  • Přiměřené množství produktu jemně vmasírujte do navlhčené pokožky obličeje a dekoltu (ideálně například během koupele či sprchování). Vyhněte se oblasti kolem očí.
  • V závěru péče důkladně opláchněte vlažnou vodou a dočistěte navlhčeným bio vatovým tamponkem.

Složení INCI

Lactis Serum Proteinum (protein ze syrovátky)**, Glycerin (glycerin)**, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil (olej z pšeničných klíčků)**, Prunus Armeniaca Seed Powder (prášek k meruňkových pecek)**, Aqua (voda)*, Xanthan Gum (xantanová guma přírodního původu)*, Kaolin (bílý jíl)*, Sodium Levulinate (derivát přírodních látek)*, Glyceryl Caprylate (derivát přírodních látek)*, Sodium Anisate (derivát přírodních látek)*, Potassium Sorbate (přírodní konzervační látka), Citric Acid (kyselina citronová)*, Sodium Hyaluronate (sůl kyseliny hyaluronové)*, Lavandula Angustifolia Flower Oil (levandulový olej)**, Salvia Officinalis Oil (šalvějový olej)**, Citronellol (látka přírodního původu)**/***, Pelargonium Graveolens Flower Oil (výtažek z květů pelargonie)**, Polyglyceryl-4 Caprate (látka přírodního původu)*, Rosa Canina Fruit Extract (výtažek z plodů růže šípkové)**, Matricaria Chamomilla Flower Extract (výtažek z květů heřmánku)**, Sodium Lactate (látka přírodního původu)*, Calendula Officinalis Flower Extract (výtažek z květů měsíčku lékařského)**

* složka přírodního původu

** složka z certifikované bio zemědělské produkce

*** přírodní součást esenciálních olejů

Vielö
VIE019
9120088280475
close

Oblíbené produkty