menu

Yage Šetrný mycí gel s rakytníkem Velvet Touch
search
  • Yage Šetrný mycí gel s rakytníkem Velvet Touch
  • Yage Šetrný mycí gel s rakytníkem Velvet Touch
  • Yage Šetrný mycí gel s rakytníkem Velvet Touch
  • Yage Šetrný mycí gel s rakytníkem Velvet Touch

Yage Šetrný mycí gel s rakytníkem Velvet Touch

Mycí pleťový gel s olejovým základem a velmi šetrným působením. Byl navržen speciálně tak, aby byl jen málo pěnivý, hodí se proto i pro suchou a citlivou pleť. Zklidňuje a hojí pokožku.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 399 Kč
S DPH
Varianta: 50 ml
  • 150 Kč
  • 1 399 Kč

Vedle olejového základu v sobě gel obsahuje mýdlokor, aloe vera, kadidlo a extrakt z rakytníku. Jeho čisticí schopnosti jsou proto opravdu vynikající, zároveň však nepřispívá k vysušování a poškozování pleti. Gel naopak příznivě působí na její hydrataci, zklidnění a harmonizaci, vykazuje i mírné analgetické a protizánětlivé účinky. Pokožce proto přináší úlevu a volnění, pomáhá odstraňovat černé tečky, stahuje póry a potlačuje aknózní projevy. Obsažené přírodní oleje jsou také přirozeným zdrojem vyživujících složek.

Produkty Yage jsou koncipovány jako synergická řada. Každý z nich má v této řadě své určené místo a jeho užití představuje konkrétní krok v uceleném pečujícím rituálu.

Mycí gel Velvet Touch je určen pro KROK 1

Použití

  • 1 - Gel použijte k očištění pleti samostatně nebo jako následující krok po aplikaci čisticího oleje Snow White. Vytvořte v dlaních trochu pěny a vmasírujte ji do navlhčené pokožky. Poté opláchněte teplou vodou.
  • 2 - Dále použijte peeling dle vlastních preferencí.
  • 3 - Očistný rituál dokončete tonikem Rose Kiss.

Složení INCI

aqua, aloe barbadensis (Aloe) leaf extract, glycerin, coco glucoside, sodium cocoamphoacetate (odvozeno z kokosu), xanthan gum, sodium levulinate, sodium anisate, benzyl alcohol, dehydro acetic acid, sorbic acid, benzoic acid, hippophae rhamnoides (Rakytník) kernel extract*, quillaja saponiaria (Mýdlokor) extract, sodium bicarbonate, serrate (Frankinsence) oil*, achillea millefolium (Řebříček) oil, citrus limon (Citrón) peel oil*, citrus aurantium amara (Neroli) flower oil*, citrus aurantium bergamia (Bergamot) fruit oil*, salvia sclarea (Šalvěj) leaves and flowers oil*, rosmarinus officinalis (Rozmarýna) oil*, melaleuca alternifolia (Tea Tree) leaves oil*, lavandula angustifolia (Lavandule) oil*, limonene**, linalool**, geraniol**, citral**, carvone**, hexyl cinnamal**, benzaldehyde**, trans-z-haxanal**, methyl eugenol**, benzyl benzoate**

* složka z bio zemědělské produkce

** přírodní složka essenciálních olejů

Yage
YGE003
5060688860483
close

Oblíbené produkty