menu

Yage Komplexní well aging krém s platinou Au Revoir Wrinkles
search
  • Yage Komplexní well aging krém s platinou Au Revoir Wrinkles
  • Komplexní well aging krém s platinou Au Revoir Wrinkles
  • Komplexní well aging krém s platinou Au Revoir Wrinkles
  • Komplexní well aging krém s platinou Au Revoir Wrinkles
  • Komplexní well aging krém s platinou Au Revoir Wrinkles
  • Komplexní well aging krém s platinou Au Revoir Wrinkles

Yage Komplexní well aging krém s platinou Au Revoir Wrinkles

Unikátní receptura well aging krému Au Revoir Wrinkles s obsahem platiny posílí kožní mikrobiom a celkově se postará o potřeby zralé pleti. Tento komplexní krém řeší vrásky, tonus, ochranu kožní bariéry, hydrataci, barevné sjednocení a texturu pleti. Díky obsahu chlorofylu pomáhá maskovat rozšířené žilky a zarudlé pupínky. Krém obsahuje 8 unikátních patentovaných látek, vzácné oleje a extrakty, včetně 100%tně přírodní aromaterapeutické složky pro posílení vaší psychické pohody.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

4 990 Kč
S DPH
Varianta: 30 ml
  • 155 Kč
  • 4 990 Kč
  • 4 490 Kč

Stabilní forma vitamínu C spolu s retinylem, granátovým jablkem a lékořicí pomáhají intenzivně řešit hyperpigmentaci a texturu pleti. Retinyl dále podporuje tvorbu kolagenu, zjemnění vrásek, zmenšení pórů a celkově přispívá k zlepšení tonu pleti. Spirulina (Niacinamid) spolu s patentovanou aktivní látkou z kmenových buněk granátového jablka účinně bojují proti oxidačnímu stresu a pomáhají zpomalit poškozování buněk a tím chrání kožní bariéru.

O hydrataci se starají extrakt z aloe vera v kombinaci s multimolekulární kyselinou hyaluronovou, skvalanem a extraktem ze sněžné houby (tremella), které pronikají do hloubky.

Krém posiluje kožní bariéru, chrání proti UV záření a modrému světlu a je nabitý antioxidanty, díky kterým se pleť efektivně brání proti volným radikálům.

Mikrobiom pleti je unikátní sestava mikroorganismů, která tvoří komplexní ochranný štít pokožky. Probiotika stimulují syntézu kolagenu, zvyšují příjem kyslíku a intracelulární produkci ATP. Inovativní prebiotická léčba, která stimuluje kožní mikroflóru k produkci in-situ postbiotického koktejlu, který stimuluje syntézu kožního oxytocinu. Oxytocin generovaný v keratinocytech se propojuje se senzorickými neurony a komunikuje s mozkem a mění se v reakci na pohodu, která končí ve zdravějším, silnějším a hezčím vzhledu.

Klíčové vlastnosti

  • Zvyšuje obranyschopnost pokožky před jejím poškozením a nepříznivými vlivy prostředí (oxidační stres, smog, UV záření, modré světlo z PC a mobilů…)
  • Obnovuje DNA a podporuje funkce buněk v hlubších vrstvách pleti
  • Obnovuje pevnost, pružnost, regeneraci a hydrataci pokožky, čímž zpomaluje její stárnutí
  • Snižuje tvorbu vrásek a jejich zjemnění (zmírnění emocionálních vrásek): zamračení a linie marionet
  • Rozjasňuje plet, sjednocuje její tón, pomáhá s prevencí před tvorbou pigmentových skvrn, zabraňuje syntéze melaninu,
  • Minimalizuje póry, redukuje začervenání
  • Zklidňuje podrážděnou, citlivou či aknózní pleť
  • Pleť se stává hladší, pevnější, zdravější a mladistvá Aktivace oblasti mozkové radosti
  • Posílení pozitivních emocí
  • Modulace mikrobioty

Při delším používání dochází k povzbuzení přirozené tvorby kolagenu, zpevní se tím struktura a elasticita pleti a podpoří regenerace kožních buněk. Pleť tak chrání před předčasným stárnutím a zmírňuje výskyt drobných vrásek.

Použití

  • Pro maximální efekt používejte ráno na očištěnou pleť ošetřenou tonikem Rose Kiss a hydratovanou esencí Aqua Splash a sérem Hello Beautiful. Jemně vmasírujte do pokožky lehkými pohyby směrem nahoru.

Složení INCI

Aqua, Glycerin***, Isoamyl Laurate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Squalane, Oryza Sativa Bran Oil*, Cetearyl Olivate***, Sorbitan Olivate, Macadamia Integrifolia Seed Oil*, LactobacillusFerment Lysate Filtrate, Spirulina Platensis Juice, Butylene Glycol, Pentylene Glycol***, Jojoba Esters***, Pisum Sativum Peptide, Sodium Levulinate, Maltodextrin, Cannabis Sativa Callus Lysate***, Sodium Hyaluronate, Cetearyl Alcohol***, Retinyl Sunflowerseedate, Cetyl Palmitate, Citrus Paradisi Peel Oil, Xanthan Gum, Punica Granatum Seed Cell Culture Lysate, Sodium Anisate, Limonene**, Tilia Cordata Flower Extract, Propanediol, Sorbitan Palmitate***, Ascorbyl Glucoside***, Acacia Decurrens Flower Extract, Sorbitan Oleate***, Tocopherol***, Colloidal Platinum, Sodium Phytate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Hedychium Coronarium Root Extract***, Helianthus Annuus Seed Oil***, Gluconolactone, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Tremella Fuciformis Extract, Lactobacillus Ferment, Populus Tremuloides Bark Extract, Linalool**, Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Cinnamyl Alcohol, Cyamopsis Tetragonoloba Gum, Phytic Acid, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal**, Calcium Gluconate, CI 75810

* složka z bio zemědělské produkce

** přírodní složka essenciálních olejů

Yage
YGE005
8594206840277
close

Oblíbené produkty