menu

Yage Elixír na oční okolí Magical Phyto Retinol
search
  • Yage Elixír na oční okolí Magical Phyto Retinol
  • Yage Elixír na oční okolí Magical Phyto Retinol
  • Yage Elixír na oční okolí Magical Phyto Retinol
  • Yage Elixír na oční okolí Magical Phyto Retinol
  • Yage Elixír na oční okolí Magical Phyto Retinol

Yage Elixír na oční okolí Magical Phyto Retinol

Tento intenzivní olej obsahuje kombinaci 13 nejúčinnějších přírodních rostlinných olejů s 10 dalšími výživnými ovocnými a rostlinnými výtažky, vitamíny, minerály, fosfolipidy a esenciálními oleji. Hlavními ingrediencemi je vysoce účinný kosatec, řasy, bakuchiol (přírodní náhrada retinolu) a koenzym Q10. Klinické studie prokázaly účinnost přírodního bakuchiolu ve stejné intenzitě, jako má retinol. Bakuchiol se může na rozdíl od retinolu použít i během dne, protože nehrozí fotosenzitivní reakce. Elixír obsahuje také vzácné oleje jako je cacay, borůvkový, brusinkový, rajčatový, olej z černého rybízunebo arganový, které pronikají do hloubky a zásobují kožní buňky antioxidanty, vitamíny a esenciálními omega mastnými kyselinami.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

2 399 Kč
S DPH
Varianta: 10 ml
  • 1 249 Kč
  • 2 399 Kč

Každá ingredience byla pečlivě vybrána s ohledem na své unikátní léčivé vlastnosti a díky společnému synergickému působení přináší viditelné výsledky. S tímto silným elixírem zabojujete se známkami stresu, únavy a suchosti, zmenšuje dokonce i tmavé kruhy pod očima. Okamžitě křehkou pleť projasní, dodá jí potřebnou hydrataci a výživu, aniž by se nějak zvětšila opuchlost očního okolí. Při delším používání oleje s kosatcem a bakuchiolem dochází k povzbuzení přirozené tvorby kolagenu, zpevní se struktura a elasticita pleti a podpoří regenerace kožních buněk. Olejový elixír pleť chrání před předčasným stárnutím a zmírňuje výskyt drobných vrásek a pigmentových skvrn. Obsahuje 5 patentovaných bioaktivnich látek.

Bakuchiol je první přírodní alternativou retinolu bez omezení, která se jinak retinolu týkají (fotosensitivita, těhotenství). Klinické studie prokázaly významné zlepšení v oblasti výskytu vrásek, pigmentace, pružnosti, pevnosti a celkového poškození pleti způsobené UV zářením.

Produkty Yage jsou koncipovány jako synergická řada. Každý z nich má v této řadě své určené místo a jeho užití představuje konkrétní krok v uceleném pečujícím rituálu.

Oční elixír Magical Phyto Retinol je určen pro KROK 7

Použití

  • Omlazující elixír používejte každý večer po obvyklém čištění pleti. 
  • Ideální je použít jako podklad hydratační esenci Aqua splash. 
  • Olej nejprve lehce naneste kuličkou pod oči a potom prsty či kuličkou jemně masírujte celé oční okolí.
  • Postupujte vždy směrem od vnějšího koutku oka k vnitřnímu. Dejte pozor, aby se olej nedostal do očí.

Složení INCI

prunis amygdalus (Mandle) oil*, solanum lycopersicum (Rajče) seed oil, ricinus communis (Ricínový olej) seed oil*, caryodendron orinocense (Cacay) seed oil*, argania spinose (Argan) kernel oil*, simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil*, hydrogenated ethylhexyl olivate (derivováno z Oliv), squalane/ olea europaea (Olive) oil, vaccinium macrocarpon (Brusinka) seed oil*, caprylic/capric triglyceride (derivováno z Kokosu)*, vaccinium myrtillus (Borůvka) oil, persea gratissima (Avokádo) oil*, limnanthes alba (Mokřadkový olej) seed oil*, phosphatidylcholine (přírodní Fosfolipidy), hydrogenated (Olive) oil unsaponifiables, rosa canina (Šípek) seed extract*, Bakuchiol, helianthus annuus (Slunečnice) oil*, tocopherol (Vitamín E), ribes nigrum (Arktický černá rybíz) oil, cylindrotheca fusiformis (Řasy) extract, iris palida (Iris) leaf cell extract, ubiquinone (CoQ10), boswellia serrata (Kadidlo) oil *, daucus carota (Mrkev) seed oil, rosmarinus officinalis (Rozmarýna) leaf extract*, limonene**, linalool**, methyl eugenol**

* složka z bio zemědělské produkce

** přírodní složka essenciálních olejů

Yage
YGE012
5060688860308
close

Oblíbené produkty