menu

Yage Ručně vyrobené mýdlo Black Purity
search
  • Yage Ručně vyrobené mýdlo Black Purity
  • Yage Ručně vyrobené mýdlo Black Purity
  • Yage Ručně vyrobené mýdlo Black Purity

Yage Ručně vyrobené mýdlo Black Purity

K výrobě mýdla používáme tradiční metodu studeného procesu. Ruční výroba spolu s kvalitními surovinami (olivový, kokosový, avokádový, rýžový a ricínový olej, kakaové a bambucké máslo) vám zaručí šetrné mytí a zanechají pokožku příjemně vláčnou na dotek. Veganská mýdla Yage zrají 8 týdnů a poskytují mimořádnou výživu a hlubokou hydrataci díky vysoké koncentraci antioxidantů, přírodního glycerinu, minerálů a přírodních olejů. Směs esenciálních olejů uvolní napětí a občerství mysl, příjemně tak osvěží ranní a večerní rituál. Mýdla Yage jsou skutečnou lahůdkou pro vaši pokožku!

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

250 Kč
S DPH
Varianta: 90 g
  • 250 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Detoxikační mýdlo s obsahem aktivního uhlí je ideální pro peeling celého těla a boj proti akné. Důkladně z pokožky odstraní odumřelé buňky, ale zároveň ji nevysuší ani nepodráždí. Aktivní uhlí absorbuje přebytečnou mastnotu, odvádí toxiny a v kombinaci s tea tree a kadidlem zbavuje pokožku nevhodných bakterií.

100% přírodní a bio, bez parfemace, konzervantů či SLS, SLES.

Použití

  • Osprchujte se teplou vodou. Vezměte si do ruky mýdlo a lehce jej vmasírujte krouživým pohybem do pokožky po celém těle. Mýdlo využijte přímo k masáži.
  • Aromaterapeutický účinek oživí vaše smysly, pocítíte příjemné osvěžení.
  • Po jemné masáži mýdlo opláchněte teplou vodou. Budete se cítit nabití energií.

Složení INCI

sodium olivate*, sodium cocoate*, sodium shea butterate*, sodium cocoa butterate*, sodium castorate*, sodium avocadoate*, sodium ricebranate*, aqua, glycerin, charcoal powder, melaleuca alternifolia leaf oil*, boswellia serrata oil*, limonene**

* složka z bio zemědělské produkce

** přírodní složka essenciálních olejů

Yage
YGE020
5060688860513
close

Oblíbené produkty