menu

Yage Discovery Box aktivní noční péče
search
  • Yage Discovery Box aktivní noční péče
  • Yage Discovery Box aktivní noční péče

Yage Discovery Box aktivní noční péče

Yage cestovní sada s noční péčí obsahuje hydrataci, noční sérum, noční pleťový olej, olej na oční okolí a masku. Udržujte zdravou, zářivou a hydratovanou pleť na cestách. Tato cestovní kolekce vám zároveň umožní vyzkoušet 5 produktů Yage. Krásný dárkek v minimalistickém designu. Opětovné použití skleněných obalů na vaše cesty.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 899 Kč
S DPH
Varianta: 5 ks
  • 1 899 Kč

Sada obsahuje:

AQUA SPLASH 5ml

hydratační esence s fermentovanou kyselinou hyarulonovou a vitaminem C

TWINKLE STAR 5ml

exfoliační ovocné sérum pro prozářenou pleť

SLEEPING BEAUTY 5ml

intenzivní noční pleťový olej

MAGICAL PHYTO RETINOL ELIXIR 5ml

omlazující olej na oční okolí

NEROLI AND CALENDULA 5ml

květinová čistící a rozjasňující maska

Použití

  • 4. Hydratační esence je základ aktivní péče Yage. Je určena k hloubkové hydrataci a snižuje poškození pleti volnými radikály. Používejte na čistý obličej každé ráno a večer po harmonizujícím toniku Rose Kiss. Naneste malé množství esence na celý obličej. Pokračujte aplikací séra a následně použijte pleťový olej. Tip: Smíchejte esenci, sérum a pleťový olej v dlani a aplikujte přímo na pleť.
  • 5. Na čistou pleť naneste 4-8 kapek séra, vmasírujte a nechte působit. Používejte každý den nebo kdykoliv je potřeba. Ideální je použití na noc. Jemné štípání či pálení během aplikace je normální, ale časem vymizí. Pokud sérum použijete během dne, nezapomeňte nanést i ochranný krém s SPF. Pokud se objeví zarudnutí nebo podráždění, přestaňte prosím produkt používat. Pro dokonalé osvěžení pleti doporučujeme sérum občas smíchat s pleťovým olejem.
  • 6. Pleťový olej používejte každý večer po obvyklém očištění pleti. Jemným krouživým hlazením rozetřete pár kapek oleje po celé tváři, krku a dekoltu. Lze použít samostatně nebo po hydrataci esencí Aqua Splash. Pokud olej před nanesením smícháte se sérem Hello Beautiful, účinky budou ještě intenzivnější.
  • 7. Omlazující elixír používejte každý večer po obvyklém čištění pleti. Ideální je použít jako podklad hydratační esenci Aqua splash. Olej nejprve lehce naneste kuličkou pod oči a potom prsty či kuličkou jemně masírujte celé oční okolí. Postupujte vždy směrem od vnějšího koutku oka k vnitřnímu. Dejte pozor, aby se olej nedostal do očí.
  • MASKA. Smíchejte 1⁄2 - 1 polévkovou lžíci s pár kapkami teplé vody do konzistence příjemné pasty. Konečky prstů masku lehce vmasírujte do navlhčené pleti, čímž podpoříte exfoliační efekt. Masku nechte působit do zaschnutí. Opláchněte teplou vodou. Pokud se objeví podráždění, používejte pouze jako peeling. Očistný rituál dokončete aplikací tonika a esence.

Složení INCI

* složka z bio zemědělské produkce

** přírodní složka essenciálních olejů

Yage
YGE026
close

Oblíbené produkty