menu

Yage Lokální péče na pupínky SOS Miracle
search
  • Yage Lokální péče na pupínky SOS Miracle
  • Yage Lokální péče na pupínky SOS Miracle
  • Yage Lokální péče na pupínky SOS Miracle

Yage Lokální péče na pupínky SOS Miracle

Tato koncentrovaná směs olejů z jalovce, břízy, hřebíčku, copaiby, karapy, kurkumy, heřmánku marockého, tea tree, levandule a šalvěje spolu s okurkou a papájovým olejem je určena k cílené péči o nedostatky pleti. Hvězdou je zde bakuchiol, první přírodní náhrada retinolu. Klinické studie prokázaly účinnost bakuchiolu ve stejné intenzitě, jako má retinol právě na aknózní pokožku! Bakuchiol se může na rozdíl od retinolu použít i během dne, protože u něj nehrozí fotosenzitivní reakce. Tyto hvězdné ingredience byly po staletí velebeny jako léky na kožní nedokonalosti, protože dokáží pleti zároveň zachovat i její přirozenou rovnováhu. Přírodní receptura olejíčku je maximálně výživná a nezanechává pleť suchou ani popraskanou.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

1 299 Kč
S DPH
Varianta: 10 ml
  • 1 299 Kč

Obsahuje 2 patentované bioaktivní látky.

Péče se již podruhé dostala do prestižního editorského výběru The Beauty Shortlist Awards 2022, které je mezinárodním nezávislým hodnocením toho nejlepšího z přírodní kosmetiky.

Produkty Yage jsou koncipovány jako synergická řada. Každý z nich má v této řadě své určené místo a jeho užití představuje konkrétní krok v uceleném pečujícím rituálu.

Použití

  • Aplikujte přímo na pupínky nebo problematická místa.
  • Péče SOS Miracler tvoří v rituálu Yage KROK 7.

Složení INCI

Corylus avellana (Lískový oříšek) seed oil, cucumis sativus (Okurka) seed oil, squalane, carica papaya (Papaja) seed oil, hydrogenated ethylhexyl olivate(derivováno z Oliv), calophyllum inophyllum (Tamanu) seed oil*, copaifera officinalis (Copaiba) resin*, caprylic/capric triglyceride (derivováno z Kokosu)*, hydrogenated olive oil unsaponifiables (derivováno z Oliv), tocopherol (Vitamín E), Bakuchiol, curcuma longa (Kurkuma) root oil, tanacetum annuum (Blue Tansy) flower oil*, lavandula angustifolia (Lavandule) oil*, pelargonium graveolens (Geranium/Kakost) oil*, helianthus annuus (Slunečnice) oil, laminaria hyperborea (Řasy) extract, carapa guaiansis (Karapa) oil*, euterpe oleracea (Acai) oil*, melaleuca alternifolia (Tea Tree) oil*, eugenia caryophyllus (Hřebíček) bud oil*, juniperus communis (Jalovec) oil*, achillea millefolium (Řebříček) oil, salvia sclarea (Šalvěj) buds oil*, matricaria chamomilla (heřmánek) oil*, betula lenta (Bříza) oil linalool**, eugenol**, benzyl benzoate**, geraniol** citronellol**, citral**, limonene**, benzyl salicylate**, farnesol**

* složka z bio zemědělské produkce

** přírodní složka essenciálních olejů

Yage
YGE016
5060688860261
close

Oblíbené produkty