menu

Yage Parfémová aromaterapeutická mlha Bohemian Girl
search
  • Yage Parfémová aromaterapeutická mlha Bohemian Girl
  • Yage Parfémová aromaterapeutická mlha Bohemian Girl

Yage Parfémová aromaterapeutická mlha Bohemian Girl

Smyslnost

Zažijte na vlastní kůži a duši aromaterapeutické účinky pleťové mlhy Yage. Tato smyslná mlha obsahuje směs esenciálních olejů, které bystří, energetizují a probouzí vaše smysly. V čele s ylang-ylang, květinou milenců, má nádhernou schopnost rozproudit energii. Zklidňuje a tiší mysl, ale současně posiluje vaši smyslovou stránku. Tato krásná aromaterapeutická směs posiluje pozitivní pocity, vnitřní pohodu a lásku.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

799 Kč
S DPH
Varianta: 100 ml
  • 799 Kč
Vyprodáno - produkt naskladňujeme

Mlha je energeticky ošetřena a zesílena vysokými vibracemi granátu.

Použití

  • Kdykoliv potřebujete rychlé povzbuzující osvěžení, zavřete oči a rozprašte mlhu kolem sebe, zahalte do ní svou auru. Skvěle se hodí také na provonění vašeho domova, postele či podložky na jógu. Využijte ji k povznesení mysli a emocí ze všedního stereotypu. Nadechněte intenzivní přírodní vůni a uvědomte si svou vnitřní moudrost se všemi krásnými důsledky. Na horké letní dny tuto mlhu prostě „musíte mít“. Navrací pozitivní pocity a navozuje stav klidné mysli.

Složení INCI

water, (pentylene glycol, caprylyl/capryl glucoside, sodium cocoyl glutamate, glyceryl caprylate, citric acid, polyglyceryl-6 oleate, sodium surfactin)**, pelargonium graveolens (Geránium)*, lavandula angustifolia (Lavandule)*, cananga odorata (Ylang Ylang)*, hyacinthus orientalis (Hyacint)

* složka z bio zemědělské produkce

** přírodní složka essenciálních olejů

Yage
YGE036
5060688860339
close

Oblíbené produkty