menu

Yage BB krém se zlatem a SPF 15+ proti pigmentaci Geisha's Secret
search
  • Yage BB krém se zlatem a SPF 15+ proti pigmentaci Geisha's Secret
  • Yage Geisha's Secret BB krém se zlatem a SPF 15+ proti pigmentaci
  • Yage Geisha's Secret BB krém se zlatem a SPF 15+ proti pigmentaci

Yage BB krém se zlatem a SPF 15+ proti pigmentaci Geisha's Secret

Zcela jedinečný ochranný BB krém se zlatem a minerálním filtrem. Plní několik rolí současně a všechny na nejvyšší úrovni. Perfektně sjednotí tón pleti a pomůže zmírnit pigmentové skvrny a bojovat proti vráskám. Při tom je lehký a nezatěžuje pleť, naopak je pro ni zdrojem hydratace a vyživujících složek. Bonusem ke všem těmto účinkům je kvalitní ochrana proti UVA i UVB záření prostřednictvím přírodního minerálního filtru.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

2 590 Kč
S DPH
Varianta: Light
Varianta: 30 ml
  • 2 590 Kč
  • 130 Kč

Krém obsahuje mikročástice zlata, které tu ovšem nejsou pro vyšší luxus, ale mají zcela praktické poslání. Napomáhají přenosu kyslíku do hloubky pokožky a tím dosahují podobného efektu, jakým se vyznačují antioxidanty. Působí proti procesům stárnutí pleti, podporují její regeneraci, zvyšují elasticitu a vláčnost.

Unikátní součástí krému je také ectoin, přírodní složka získávaná z bakterií Ectothiorhodospira halochloris vyskytujících se v extrémně nehostinných pouštních podmínkách. Ectoin je mimořádný svým účinkem na podporu regenerace buněčných struktur kožní tkáně, což se projevuje mimo jiné zlepšením procesu hojení ran a pozitivním přínosem pro pleť trpící dermatitidou a podobnými problémy.

Ochrana proti slunečnímu záření je realizována nejmodernějším známým způsobem, pomocí ryze přírodního minerálního filtru v podobě oxidu titaničitého. Minerální filtry jsou vynikající zejména proto, že neobsahují syntetické složky, jež by pronikaly do pokožky a ovlivňovaly přirozené procesy v ní probíhající.

Geisha's Secret dále obsahuje extrakt z lékořice, který působí na zesvětlení pigmentových skvrn a je čistě přírodní alternativou syntetických sloučenin za tímto účelem v kosmetice uživaných. Vynikající složkou je také olej z baobabu, velmi oblíbený pro vysoký obsah antioxidantů, omega mastných kyselin, vitamínů A, D, E a F a dlaších vyživujících prvků. Ke špičkovým ingrediencím náleží též buriti olej, nejlepší přírodní zdroj beta-karotenu. Poskytuje pleti ochranu před nepříznivými vnějšími vlivy a dokáže ji projasnit a obnovit její mladistvý vzhled.

Patentovaný hydrogel připravovaný z červených řas dvou druhů pocházejících z atlantického pobřeží nejen zlepšuje hydrataci pleti, ale především tvoří základní ochranný film proti nečistotám. Jeho dílem je také zjemnění drobných linek a vrásek a celkový liftingový efekt na pokožku. O tonizaci a osvěžení pleti stejně jako o příjemnou vůni se postará květová voda z růže damašské, skutečné královny všech květin.

Použití

  • K dokonalému srovnání barevného tónu pleti naneste před pobytem na slunci dostatečné množství krému na obličej, krk a dekolt.
  • Ochranný krém s faktorem SPF 15+ na bázi oxidu titaničitého zajistí perfektní sjednocení barvy i textury a zároveň intenzivně působí proti předčasnému stárnutí a celkově zlepšuje stav pleti.
  • BB krém Geisha's Secret tvoří v rituálu Yage KROK 9.

Složení INCI

Rosa Damascena Flower Water*, Caprylic/Capric Triglyceride***, Titanium Dioxide***, Aqua, Pentylene Glycol***, Adansonia Digitata Seed Oil*, Isoamyl Laurate***, Mauritia Flexuosa Fruit Oil*, Cetearyl Olivate***, Glycerin*, Sorbitan Olivate***, Silica*, Cetearyl Alcohol***, Ectoin***, Butylene Glycol***, Acacia Senegal Gum***, Colloidal Gold, Xanthan Gum***, Tilia Cordata Flower Extract, Tocopherol***, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Chondrus Crispus Extract*, Gigartina Stellata Extract*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Gly- cyrrhiza Glabra Root Extract*, Polyglyceryl-4 Oleate***, Polyglyceryl-6 Oleate***, Polyhydroxystearic Acid, Linalool**, Cinnamyl Alcohol**, Citronellol**, Benzyl Salicylate**, Citral**, Hydroxycitronellal**, ± CI 77492, CI 77491, CI 77499

* složka z bio zemědělské produkce

** přírodní složka essenciálních olejů

*** přírodní složka se zelenou certifikací

Yage
YGE044
8594206840024
close

Oblíbené produkty