menu

  • -30%
Zuii Organic Bio korekční tužka
search
  • Zuii Organic Bio korekční tužka

Zuii Organic Bio korekční tužka

Korekční tužka s výborným krytím, která snadno a rychle opraví drobné nedokonalosti pleti. Jeho krémové složení je nejen účinné a příjemné, ale také plné vyživujících látek.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

450 Kč
315 Kč Sleva 30%
S DPH
Varianta: Latte
Varianta: 1,8 g
  • 315 Kč

Perfektně a zcela přirozeně zakryje problematická místa jako pigmentové skvrny, akné nebo rosaceu. Textura je ideální pro snadné nanaášení a dokonalé splynutí s pletí. Receptura obsahující jojobový a slunečnicový olej a bambucké máslo navíc přináší pleti hydrataci, výživu a zklidnění, čímž výsledný efekt ještě vylepšuje. Důležitou složkou je také olej ze světlice barvířské, který stimuluje prokrvení drobných podkožních cévek a tím pleti dodává zdravější vzhled a jas. Skvěle proto poslouží i pro zamaskování kruhů pod očima a jiných známek únavy.

Produkt neobsahuje karmín. Odstín Fair je vhodný pro světlou pleť.

Hmotnost 1,8g.

Použití

  • Aplikujte korektor přímo na potřebné místo, pomocí prstů opatrně vklepejte a rozetřete, aby splynul s pletí.
  • Pro precizní aplikaci mějte korekční tužku dostatečně naostřenou. 

Složení INCI

Copernicia cerifera (carnauba) cera*, cera alba (natural beeswax)*, helianthus annuus (sunflower) seed oil*, carthamus tinctorius oil*, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil* ricinus communis (castor seed) oil*, persea gratissma (avacado) oil* butyrospermum parkii (shae butter) fruit* euphorbia cerifera (candelilla) cera* sorbitan, olivate, mica, ascorbyl palmitate, tocopherol, caprylic/capric triglycerides, Může obsahovat: +/- CI 77007 CI 77491 CI 77492 CI 77499 CI 77891 CI 77947

* složka pochází z certifikované bio zemědělské produkce

Zuii Organic
ZUI022
812144011558
close

Oblíbené produkty