menu

  • -10%
Zuii Organic Bio oční stíny
search
  • Zuii Organic Bio oční stíny

Zuii Organic Bio oční stíny

Květinové oční stíny vhodné i pro velmi citlivé oči. Minerální pigmenty vykouzlí perfektní, velmi intenzivní a dlouhotrvající efekt zatímco rostlinný základ bude šetrně pečovat o jemnou pleť víček.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

525 Kč
473 Kč Sleva 10%
S DPH
Varianta: Seafoam
Varianta: 1,5 g
  • 473 Kč

Oční stíny Zuii mají ve svém základu směs jemně drcených květů růže, heřmánku a jasmínu obohacenou o vitamíny a minerální barvivo, naopak neobsahují mastek. Receptura byla vyvinuta i s ohledem na vysokou odolnost, není třeba se po pár hodinách začít strachovat o skvělý vzhled. Vybírat můžete z bohaté palety sofistikovaně decentních a přitom živých a osobitých barev, které vhodně doplní každou příležitost i náladu. Jejich složení jemnou pleť víček zklidňuje a vyživuje. Vhodné jsou i pro profesionální kosmetické využití.

Následující odstíny jsou vhodné pro vegany: Apple, Black Diamond, Blue Seude, Bronze, Brownie, Chestnut, Forest, Fudge, Grape, Jade, Mermaid, Moss, Mustard, Purple Ice, Raisin, Rich Gold, Sapphire, Slate, Sunflower, Tawney, Vanilla Frost, White Diamond.

Hmotnost 1,5g.

Použití

  • Ošetřete víčka podkladovou bází či pudrem Zuii, na takový základ se stíny lépe aplikují a déle vydrží.
  • Naneste stín kosmetickým štětcem zlehka na víčko. Rozetřete ho a blendujte tak, aby vznikl hladký přechod mezi ním a pletí.
  • Pro větší intenzitu naneste více vrstev. 

Složení INCI

ROSA DAMASCENA FLOWER*, JASMINUM OFFICINALE (JASMINE) FLOWER*, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER*, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL*, MICA, CAPRYLIC CAPRIC TRIGLYCERIDE, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT*, EQUISETUM ARVENSE EXTRACT*, URTICA DIOICA (NETTLE) LEAF EXTRACT*, MAGNESIUM STEARATE, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, MAY CONTAIN (+/-) CI 77007, CI 77289, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77510, CI 77891, CI 77947, CI 77742, CI 75470

* složka pochází z certifikované bio zemědělské produkce

Zuii Organic
ZUI149
812144010391
close

Oblíbené produkty