menu

  • -20%
Zuii Organic Duo Bio oční stíny
search
  • Zuii Organic Duo Bio oční stíny

Zuii Organic DUO Bio oční stíny

Dvojice očních stínů v perfektně sladěných, intenzivních barvách. Se základem z květinových prášků a bez mastku se skvěle hodí i pro nejcitlivější oči, aby byly nejen uhrančivé ale také zdravé.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

825 Kč
660 Kč Sleva 20%
S DPH
Varianta: Comet
Varianta: 3,5 g
  • 660 Kč

Víčku dodají kouzelný pudrově sametový finiš. Receptura stínů je charakteristická pro Zuii, vychází ze směsi jemně drcených okvětních lístků růže, heřmánku a jasmínu obohacené o minerální pigmenty. Dále je doplněna o extrakty z aloe vera, kopřivy a přesličky, které se starají o ochranu a výživu víčka. Jejich praktické balení je doplněno o zrcátko a aplikátor.

Stíny neobsahují mastek, ropné složky ani jiné škodlivé látky.

Následující varianty jsou vhodné pro vegany: Vibe, Denim, Bombshell, Classic, Sunset, Star.

Hmotnost 3,5g.

Použití

  • Nanášejte na oční víčka předem ošetřená tekutým make-upem nebo podkladovou bází, prodloužíte tím stálost líčení.
  • Naberte malé množství stínu kosmetickým štětcem a opatrně rozetřete po víčku. Doporučujeme světlejší stín aplikovat na celé víčko a tmavší stín do vnějšího koutku a záhybu nad okem. Docílíte tím větší hloubky líčení.
  • Pro větší intenzitu barev naneste více vrstev.

Složení INCI

Rosa damascena (rose) buds*, jasminum officinale (jasmine) buds*, chamomilla recutita (matricaria) flower*, aloe barbadensis (aloe vera) powder*, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, chamomilla recutita (chamomile) flower extract*, equisetum, arvense (horsetail) extract*, urtica dioica (nettle) leaf extract*, mica, magnesium stearate, d alpha tocopherol, ascorbyl palmitate, caprylic/capric triglycerides, Může obsahovat (+/-) CI 77891, CI 77007, CI 77289, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77510, CI 77947, CI 77742, CI 75470 (carmine)

* složka z certifikované bio zemědělské produkce

Zuii Organic
ZUI166
812144011701
close

Oblíbené produkty