menu

ZUII ORGANIC Bio hydratační sprchový gel
search
  • ZUII ORGANIC Bio hydratační sprchový gel

Zuii Organic Bio hydratační sprchový gel

Úžasně voňavá čistota a tělesná pohoda v jednom balení. Bio hydratační sprchový gel od Zuii neobsahuje vůbec žádné mýdlo, proto nevysušuje jako mnoho jiných.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

525 Kč
S DPH
Varianta: 275 ml
  • 525 Kč

Přetéká přírodními esenciálními oleji, které pokožku nejen perfektně očistí, ale také účinně hydratují a pěstí. Je vynikající i na mytí obličeje a dobře se hodí i na vlasy. Zbyde po něm jen rozhýčkané tělo a příjemná vůně citrusu a vanilky.

Gel je obohacený o minerály prospěšné pro vyživení pokožky. Obal má uzamykatelnou dávkovací pumpičku, takže ho můžete přibalit do kufru na cesty bez obav, že v něm způsobí nadělení.

Použití

  • Naberte malé množství do dlaní a rozetřete po těle. Pro tento účel se ideálně hodí Zuii Bio bavlněné vyhlazující rukavice, s jejíž pomocí vytvoříte na kůži jemnou pěnu. Opláchněte vodou a vysušte ručníkem. A nezapomeňte si vychutnávat ten pocit.

Složení INCI

Phyllostachys bambusoides (bamboo) juice, aqua, sodium coco-sulfate, coco-glucoside, glyceryl oleate, camellia sinensis (camellia) leaf extract, calendula officinalis flower extract, chamomilla recutita (matricaria) extract, tocopherol, citrus paradisi (grapefruit) peel oil, citrus medica ammonium (lemon) peel oil, citrus aurantium bergamia (bergamont) fruit oil, vanilla planifolia (vanilla) fruit extract, crocus sativus (saffron) flower extract, daucus carota sativa (carrot) root extract, benzyl alcohol, salicylic acid, glycerin – glycerin, sorbic acid, citral, citronellol, farnesol, geraniol, isoeugenol, limonene, linalool

Zuii Organic
ZUI203
812144013132
close

Oblíbené produkty