menu

  • -20%
ZUII ORGANIC LUX Bio rtěnka
search
  • ZUII ORGANIC LUX Bio rtěnka

Zuii Organic LUX Bio rtěnka

Rtěnka naplňující nejnáročnější představy o krémovém pohlazení rtů a svůdné sytosti barev. Jedinečná je nejen svým ochranným účinkem proti škodlivým vlivům prostředí, ale také certifikovanou veganskou recepturou.

packagePři nákupu v hodnotě nad 1800Kč DOPRAVA ZDARMA.

redeemDnes ke každému nákupu produktů v hodnotě nad 999Kč DÁREK ZDARMA - sachetka produktu zn. Codex, Alkemilla, Antipodes a dalších dle aktuálního výběru.

Dnes k nákupu produktů Zuii Organic / Inlight / Vielö / Naturalis Better v hodnotě nad 3499Kč DÁREK ZDARMA - produkt Inlight či Vielö dle nabídky.

775 Kč
620 Kč Sleva 20%
S DPH
Varianta: Scarlet
Varianta: 4 g
  • 620 Kč

Luxusní rtěnky řady Lux vycházejí z osvědčené receptury, inovované a rozšířené o několik jedinečných rostlinných složek. Jejich textura je ještě o stupínek bohatější a krémovější, krásné barvy a dlouhotrvající efekt jsou samozřejmostí. Skutečně unikátní je jejich schopnost chránit vysoce citlivou pokožku rtů proti negativním dopadům okolního prostředí a tím bránit jejímu poškozování a předčasnému stárnutí. Součástí této ochrany je také hloubková hydratace a výživa rtů.

Vedle nepostradatelného bambuckého másla a oleje z damašské růže v nich najdete šťávu z afrického sukulentu Bulbine frutescens pro podporu produkce kolagenu a výtažek z řasy Pavlova Lutheri bohaté na fytosteroly. Společně tvoří přírodní zásobárnu účinných látek, která má lví podíl na péči o hebkost a zdraví vašich rtů.

Hmotnost 4g.

Použití

  • Naneste rovnoměrně na rty v jedné nebo více vrstvách tak, aby výsledný vzhled byl přesně podle přání.
  • Pro ještě lepší výsledek, výraznější barvu a delší výdrž použijte společně s bio tužkou na rty Zuii v odpovídajícím odstínu.

Složení INCI

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Camellia Oleifera (Camellia) Seed Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Copernicia Cerifera (Carnauba) Cera*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Olea Europaea Oil, Rhus Verniciflua Peel Cera, Rhus Succedanea Fruit Cera, Shorea Robusta Resin, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Cera*, Mica, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Caprylate, Brassica Campestris, Aleurites Fordi Oil, Copolymer, Pavlova Lutheri Extract, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Bulbine Frutescens Leaf Juice, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Pelargonium Graveolens (Geranium) Flower Oil*, Cymbopogon Martini Oil*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil*, Rosa Damascena Flower Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Může obsahovat (+/-) (CI 77891 CI 77491 CI 77499 CI 77492 CI 77742)

* složka pochází z certifikované bio zemědělské produkce

Zuii Organic
ZUI234
812144013255
close

Oblíbené produkty